За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

Видими резултати за Русе - Пламен Стоилов

 Нов брой

Всички статии от изданието
Тревога в "Родина"! Над 30 къщи се рушат и потъват * Мистър "Минута е много" идва в Русе за куиз надпревара * Единадесета жертва на траурната алея Русе-Бяла * Санираният с европейски пари блок "Родопи" ще е готов до две седмици * Звезди пеят в подкрепа на 19-годишния Пешо * Петима русенски лекари сред първите 100 в национална класация * Кандидат-кмет сред желаещите да стопанисват сметището * Председателят на Административния съд Елга Цонева: Всеки може да провери кога и на кой съдия е разпределено дадено дело * "Винпром Русе" пробива със скъпи вина в Китай и Хонконг * 20-годишен с трета присъда за каране пиян и без книжка * "Булстрад Арена" кандидатства за домакин на световно по волейбол * "Дунав 8806" започва първенството срещу "Берое" * Денис Димитров прескочи от Русе в Стара Загора * В "Големият ресторант": Брюкселско зеле с бекон и гъби на фурна и пияни кюфтета със зеленчуци * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 06 октомври 2015 г.
Тревога в "Родина"! Над 30 къщи се рушат и потъват * Мистър "Минута е много" идва в Русе за куиз надпревара * Единадесета жертва на траурната алея Русе-Бяла * Санираният с европейски пари блок "Родопи" ще е готов до две седмици * Звезди пеят в подкрепа на 19-годишния Пешо * Петима русенски лекари сред първите 100 в национална класация * Кандидат-кмет сред желаещите да стопанисват сметището * Председателят на Административния съд Елга Цонева: Всеки може да провери кога и на кой съдия е разпределено дадено дело * "Винпром Русе" пробива със скъпи вина в Китай и Хонконг * 20-годишен с трета присъда за каране пиян и без книжка * "Булстрад Арена" кандидатства за домакин на световно по волейбол * "Дунав 8806" започва първенството срещу "Берое" * Денис Димитров прескочи от Русе в Стара Загора * В "Големият ресторант": Брюкселско зеле с бекон и гъби на фурна и пияни кюфтета със зеленчуци * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".

 Книга на седмицата

Нийл Доналд - Уолш У дома при Бога В живот без край Нийл Доналд Уолш получи световно признание със серията “Разговори с Бога”, преведена на повече от 30 езика. Книгите от поредицата се превръщат в извор на утеха и вдъхновение за милиони хора. „У дома при Бога“ е последната част от един необикновен диалог. На преден план са поставени най-наболелите въпроси на човечеството, както и един духовен поглед за тяхното разрешаване.
Още книги с отстъпка от издателство "Хермес" може да поръчате ТУК

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,73605 лв.
  1,79731 лв.   2,6581 лв.
  4,42756 лв.   0,59273 лв.
  1,33513 лв.   2,73081 лв.

 Анкета

Чисти ли са българските плажове?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня