За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
ИЗБЕРЕТЕ РИМ! СПЕЧЕЛЕТЕ ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД - ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ПОРЕДНИЯ СЕЗОН НА ИГРАТА НА "УТРО" И "MG travel" - ЧЕТВЪРТИ ФИНАЛЕН КРЪГ * Българската Коледа се включва в борбата за Симо и Коко * Проф. Христо Белоев с коледен подарък - член-кореспондент на БАН * Просветният министър - първи гост пианист в залата на Облеклото * Над 3000 лева събра коледният концерт на Математическата * Митрополията може да връща пари на Европа за Басарбовския манастир * Архимандрит Виктор представлява българската църква в Букурещ * Отец Валтер освещава параклис в приюта "Добрият самарянин" * Над 30 000 прегледа за три години в Медицински център "Д-р Щерев" * 2 години условно и 68 000 лв. обезщетение за смърт на пътя * 26-годишен мъж скочи от осмия етаж * Емилия Пенева мрази да чува откази * "Пикадили" смени визията си за "отрицателните" 96 часа * Три шарана за д-р Пурчев * Магьосникът от Менлоу Парк * "Дунав 8806" и "Монтана" играят днес за трето място в Лигата * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО" плюс безплатнo списание с тв програми, забавни четива и главоблъсканици. 20 декември 2014 г.
ИЗБЕРЕТЕ РИМ! СПЕЧЕЛЕТЕ ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД - ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ПОРЕДНИЯ СЕЗОН НА ИГРАТА НА "УТРО" И "MG travel" - ЧЕТВЪРТИ ФИНАЛЕН КРЪГ * Българската Коледа се включва в борбата за Симо и Коко * Проф. Христо Белоев с коледен подарък - член-кореспондент на БАН * Просветният министър - първи гост пианист в залата на Облеклото * Над 3000 лева събра коледният концерт на Математическата * Митрополията може да връща пари на Европа за Басарбовския манастир * Архимандрит Виктор представлява българската църква в Букурещ * Отец Валтер освещава параклис в приюта "Добрият самарянин" * Над 30 000 прегледа за три години в Медицински център "Д-р Щерев" * 2 години условно и 68 000 лв. обезщетение за смърт на пътя * 26-годишен мъж скочи от осмия етаж * Емилия Пенева мрази да чува откази * "Пикадили" смени визията си за "отрицателните" 96 часа * Три шарана за д-р Пурчев * Магьосникът от Менлоу Парк * "Дунав 8806" и "Монтана" играят днес за трето място в Лигата * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО" плюс безплатнo списание с тв програми, забавни четива и главоблъсканици.
Ричмарт ЕООД

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,59283 лв.
  1,62458 лв.   2,49246 лв.
  4,37174 лв.   0,68501 лв.
  1,37357 лв.   2,55999 лв.

 Анкета

Какво искате да ви донесе дядо Коледа?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня