За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
За 137-и път поклон и цветя за героите на Освобождението * Стотици русенци чакаха на опашка да разгледат обновения музей "Баба Тонка" * Софиянец купи за 97 000 лева терен от 1688 кв.м до Дунава * Дублирани билети и несъществуващи места вгорчиха театрален празник * Незапомнен за началото на март град падна в Русе * Топографска карта, писма и снимки на поборници показва Архивът в "Мол Русе" * Взрив от газова бутилка събори лятна кухня във Ветово * 10 сирийци заловени на паркинг, докато търсят камион за Европа * Легендата в бароковото изкуство Жорди Савал идва за първи път в България за Мартенските Дъщерни фирми носят над 7 милиона приходи на БРП * "Дунав" полетя с 10 точки пред Каварна и се докосна до "Б" група * "Сините феи" с бронза в турнира за купата * Маратонка №1 на България с първа титла за "Дунав" * В "Големият ресторант" - Прилича на копър, ухае на мастика и две рецепти с резене * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 04 март 2015 г.
За 137-и път поклон и цветя за героите на Освобождението * Стотици русенци чакаха на опашка да разгледат обновения музей "Баба Тонка" * Софиянец купи за 97 000 лева терен от 1688 кв.м до Дунава * Дублирани билети и несъществуващи места вгорчиха театрален празник * Незапомнен за началото на март град падна в Русе * Топографска карта, писма и снимки на поборници показва Архивът в "Мол Русе" * Взрив от газова бутилка събори лятна кухня във Ветово * 10 сирийци заловени на паркинг, докато търсят камион за Европа * Легендата в бароковото изкуство Жорди Савал идва за първи път в България за Мартенските Дъщерни фирми носят над 7 милиона приходи на БРП * "Дунав" полетя с 10 точки пред Каварна и се докосна до "Б" група * "Сините феи" с бронза в турнира за купата * Маратонка №1 на България с първа титла за "Дунав" * В "Големият ресторант" - Прилича на копър, ухае на мастика и две рецепти с резене * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".
Ричмарт ЕООД

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,75821 лв.
  1,8289 лв.   2,69435 лв.
  4,3897 лв.   0,69069 лв.
  1,40485 лв.   2,8047 лв.

 Анкета

Одобрявате ли разполагането на команден център на НАТО в България?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня