За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

Русе рестарт

 Нов брой

Всички статии от изданието
Москов: Всяко сливане ще се гледа индивидуално, няма да има феодални царства * Училищна пиеса орисва съдбата на Галин и Гергана * Пламен и Иво: Страхотно е усещането да сме на една сцена с дует „Авеню“ - вижте кои са победителите в първия кръг в играта на „Утро“ за покани за концерта на „Авеню“ * Немска фирма оглежда Русе за изграждане на месокомбинат * 18-годишно момиче влезе с кола в магазин * 12 картини на автора на химна гостуват в Историческия музей * Суши бар, пекарна и повече персонал в обновените Хали * Цветелина Бориславова лично откри офиса на Българо-американската кредитна банка в Русе * Румънски поети и художници гостуват в Русе за българския празник * „Дунав“ закрива сезона у дома с мач срещу „Септември“ * Новият „Дунав 8806“ с две млади българки и центрове от чужбина *  Тези и още много новини плюс най-пълното, забавно и полезно тв приложение в новия брой на „Утро“.  23 май 2015 г.
Москов: Всяко сливане ще се гледа индивидуално, няма да има феодални царства * Училищна пиеса орисва съдбата на Галин и Гергана * Пламен и Иво: Страхотно е усещането да сме на една сцена с дует „Авеню“ - вижте кои са победителите в първия кръг в играта на „Утро“ за покани за концерта на „Авеню“ * Немска фирма оглежда Русе за изграждане на месокомбинат * 18-годишно момиче влезе с кола в магазин * 12 картини на автора на химна гостуват в Историческия музей * Суши бар, пекарна и повече персонал в обновените Хали * Цветелина Бориславова лично откри офиса на Българо-американската кредитна банка в Русе * Румънски поети и художници гостуват в Русе за българския празник * „Дунав“ закрива сезона у дома с мач срещу „Септември“ * Новият „Дунав 8806“ с две млади българки и центрове от чужбина * Тези и още много новини плюс най-пълното, забавно и полезно тв приложение в новия брой на „Утро“.
Ричмарт ЕООД

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,75191 лв.
  1,87754 лв.   2,74003 лв.
  4,39157 лв.   0,67571 лв.
  1,436 лв.   2,82659 лв.

 Анкета

Трябва ли да се легализира марихуаната?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня