За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

Родопска попрелка

 Нов брой

Всички статии от изданието
Сини шампионки! "Дунав 8806" вдигна петата държавна титла * "Топлофикация" слага таван на цените на топлата вода и парното * Иван Въжаров: Храним пациентите в болницата за 1.82 лева на ден, а някои трябва да ядат по пет пъти * 70% повече русенци емигрирали миналата година * СДС с двама кандидати за кмет и 15 за общински съветници * Жители на Мартен: До две години нас няма да ни има, а Русе ще е наполовина * "Възраждане" и Европейското взеха първите награди по Русезнание * Пет отличия за Гимназията по икономика от панаира в Пловдив * 10 години навърши първото русенско частно училище "Леонардо да Винчи" * Румънски депутати имат идеен проект да свържат европейски коридор №9 с "Хемус" * Дует "Авеню" идват в Русе с Пламен и Иво от Х Factor * Върховният съд върна делото за кражба на 214 000 лева от БРП * Онази Йорданка задигна още две портмонета от ресторант * Сириец се побрал над резервоар на ауди на път за Западна Европа * Жена с 1.7 промила карала на зигзаг пред полицейски участък * Мудно доставена призовка отложи процес за 35 кила дрога * Кошаревски свидетели осъдени за лъжи в спор за земя * В "Големият ресторант": Копривеник с горски гъби и кюфтета "Пауново око" * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 28 април 2015 г.
Сини шампионки! "Дунав 8806" вдигна петата държавна титла * "Топлофикация" слага таван на цените на топлата вода и парното * Иван Въжаров: Храним пациентите в болницата за 1.82 лева на ден, а някои трябва да ядат по пет пъти * 70% повече русенци емигрирали миналата година * СДС с двама кандидати за кмет и 15 за общински съветници * Жители на Мартен: До две години нас няма да ни има, а Русе ще е наполовина * "Възраждане" и Европейското взеха първите награди по Русезнание * Пет отличия за Гимназията по икономика от панаира в Пловдив * 10 години навърши първото русенско частно училище "Леонардо да Винчи" * Румънски депутати имат идеен проект да свържат европейски коридор №9 с "Хемус" * Дует "Авеню" идват в Русе с Пламен и Иво от Х Factor * Върховният съд върна делото за кражба на 214 000 лева от БРП * Онази Йорданка задигна още две портмонета от ресторант * Сириец се побрал над резервоар на ауди на път за Западна Европа * Жена с 1.7 промила карала на зигзаг пред полицейски участък * Мудно доставена призовка отложи процес за 35 кила дрога * Кошаревски свидетели осъдени за лъжи в спор за земя * В "Големият ресторант": Копривеник с горски гъби и кюфтета "Пауново око" * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".
Ричмарт ЕООД

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,80727 лв.
  1,88659 лв.   2,73084 лв.
  4,42766 лв.   0,66493 лв.
  1,48676 лв.   2,90566 лв.

 Анкета

Трябва ли да се легализира марихуаната?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня