За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Разширението на пътя за Търново пратено в задънена улица * 85 тона оборудване за сепариране на отпадъци вече е в "Топлофикация" * "Железни" 65 години заедно празнува русенско семейство * Случаят "Ася Пенчева" влезе в дебата за законите в Европа * ГЕРБ първи регистрираха листата си за изборите * Пожарникарят, който три пъти погледна смъртта в очите * Световно известният цигулар цигулар Васко Василев ден преди концерта си в Русе в специално интервю за "Утро": Артистът е разказвач и работи с всички сетива на публиката * Праисторически мамут ще посреща гостите в новия Екомузей в Русе * "Диана експрес" включи Русе в юбилейното си турне * С по 5000 души годишно намалявало населението на Русенска област * Андреа и ДесиСлава пеят за празника на Ветово * На този ден: От признателна България * “Дунав” взе скалпа и на “Кубрат” * Тези и още много новини плюс най-пълното, забавно и полезно тв приложение в новия брой на "УТРО". 30 август 2014 г.
Разширението на пътя за Търново пратено в задънена улица * 85 тона оборудване за сепариране на отпадъци вече е в "Топлофикация" * "Железни" 65 години заедно празнува русенско семейство * Случаят "Ася Пенчева" влезе в дебата за законите в Европа * ГЕРБ първи регистрираха листата си за изборите * Пожарникарят, който три пъти погледна смъртта в очите * Световно известният цигулар цигулар Васко Василев ден преди концерта си в Русе в специално интервю за "Утро": Артистът е разказвач и работи с всички сетива на публиката * Праисторически мамут ще посреща гостите в новия Екомузей в Русе * "Диана експрес" включи Русе в юбилейното си турне * С по 5000 души годишно намалявало населението на Русенска област * Андреа и ДесиСлава пеят за празника на Ветово * На този ден: От признателна България * “Дунав” взе скалпа и на “Кубрат” * Тези и още много новини плюс най-пълното, забавно и полезно тв приложение в новия брой на "УТРО".

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,48304 лв.
  1,62162 лв.   2,45924 лв.
  4,43851 лв.   0,68611 лв.
  1,36638 лв.   2,41407 лв.

 Анкета

Какво очаквате след оставката на кабинета?

Гласувай
Моля изчакайте...
Русе – град на свободния дух

 Видео на деня