За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

128 фирми изчезнаха от картата на Русе * Бойко Борисов: Да са живи и здрави децата, другото ще го оправим * Над 50% преференции местят водача на листата след конфуза 15/15 * Реформаторският блок реди днес кандидатите след Румен Христов * "Общество за нова България" само с един претендент за власт * 451 души от цялата област са си намерили работа през юли * 25-годишен японец дирижира началото на гала концерта на академия "Алегра" * Художници пуснаха в първи полет малки керкенези над Божичен * Светофар предизвиква катастрофи с 6 секунди зелена светлина * Колоездач счупи крак на пешеходка, БМВ връхлетя жена на тротоар * Между 15 и 49 лева средна рента плащат в Русенско * "Свинекомплекс Николово" увеличи капитала до 3,5 милиона лева * Русенската "Анархия" с трето място във финалите на "Каменица фен къп" * В "Големият ресторант" - свински медальони със сини сливи, скариди путанеска, киш с броколи и още спешни и успешни гозби за седмицата * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО". 01 септември 2014 г.
128 фирми изчезнаха от картата на Русе * Бойко Борисов: Да са живи и здрави децата, другото ще го оправим * Над 50% преференции местят водача на листата след конфуза 15/15 * Реформаторският блок реди днес кандидатите след Румен Христов * "Общество за нова България" само с един претендент за власт * 451 души от цялата област са си намерили работа през юли * 25-годишен японец дирижира началото на гала концерта на академия "Алегра" * Художници пуснаха в първи полет малки керкенези над Божичен * Светофар предизвиква катастрофи с 6 секунди зелена светлина * Колоездач счупи крак на пешеходка, БМВ връхлетя жена на тротоар * Между 15 и 49 лева средна рента плащат в Русенско * "Свинекомплекс Николово" увеличи капитала до 3,5 милиона лева * Русенската "Анархия" с трето място във финалите на "Каменица фен къп" * В "Големият ресторант" - свински медальони със сини сливи, скариди путанеска, киш с броколи и още спешни и успешни гозби за седмицата * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО".

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,48304 лв.
  1,62162 лв.   2,45924 лв.
  4,43851 лв.   0,68611 лв.
  1,36638 лв.   2,41407 лв.

 Анкета

Какво очаквате след оставката на кабинета?

Гласувай
Моля изчакайте...
Русе – град на свободния дух

 Видео на деня