За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
Шперплат и 1 мм ламарина пазели обрания трезор на Пощенска банка * Здравната каса отпусна по три направления повече на джипи * Традиционното великденско хоро изпълни площада * Бандити убиха зверски старец за 1500 лева от продаден УАЗ * "Монтюпе": В компанията няма професионални заболявания * Данъчните ще работят, докато има хора в последния ден от кампанията днес * Красивата приказка с представителния тим на "Дунав 8806" е пред края си? * Победа срещу Симитли изпраща "Дунав" във футболния елит * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 03 май 2016 г.
Шперплат и 1 мм ламарина пазели обрания трезор на Пощенска банка * Здравната каса отпусна по три направления повече на джипи * Традиционното великденско хоро изпълни площада * Бандити убиха зверски старец за 1500 лева от продаден УАЗ * "Монтюпе": В компанията няма професионални заболявания * Данъчните ще работят, докато има хора в последния ден от кампанията днес * Красивата приказка с представителния тим на "Дунав 8806" е пред края си? * Победа срещу Симитли изпраща "Дунав" във футболния елит * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".

 Реклама

 Книга на седмицата

ПОСЛЕДНАТА КРАЛИЦА от  Елизабет Фриментъл Жестокият и своенравен Хенри VIII всява ужас в обкръжението си с непредсказуемия си характер. Той не се колебае да изпрати на ешафода всеки, дръзнал да му се противопостави. Със същата решителност кралят се избавя и от поредната съпруга, от която вече се е отегчил.
Тази книга можете да закупите с 10% отстъпка в книжарница „Хермес“ на ул. „Александровска” № 81

 Референтни курсове на ЕЦБ

 Евро 1,95583 лв.   Щатски долар  1,70176 лв.  
 Швейцарски франк  1,77819 лв.   Британска лира  2,49953 лв.  
 Нова румънска лея  4,36423 лв.    Нова турска лира  0,60967 лв.  
 Канадски долар  1,35935 лв.   Китайски ренминби юан  2,62817 лв.  

 Реклама

 Видео на деня


Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot