За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Малката Тереза развълнува площада с "Моя страна, моя България" * Учител-велопътешественик загина в нощна катастрофа * Майстор пекар даде рецепта за вечен квас * Професори от Европа правят уникална операция в "Медика" * Меглена Кунева: Всеки българин трябва да знае, че независимостта тръгва от Русе * Червеноводската чета и Независимостта почетоха патриотите от НФСБ и ВМРО * "Хубава си, моя горо", рок и джаз се вплетоха в "Мисия Русе" * Черното момиче на Текето издържа само година * Биг Бендът с концерт пред Доходното всеки петък * Благотворителен концерт добави 521 лева за лечението на Ради * 800 кг царевица добив от декар * Русенският университет става център на екоземеделие в района * Бивш областен управител почва отново да съди прокуратурата за дискриминация * Кола с газова уредба пламна между две бензиностанции * "Шевролет" се натресе в цистерна до "Шел" * Млад треньор пое волейболния "Дунав" * Автомобилното шоу "Волкикар" направи зрелищен дебют в Русе * "Дунав" загря за "Раковски" с 6:0 срещу "Доростол" * Скандални съдии победиха "Могилите" с гол от засада * "Бенковски" с първа загуба на собствен терен от 17 месеца * В "Големият ресторант" - Бърз ориз с гъби и пармезан, паста със спанак и чери домати и още спешни и успешни гозби за седмицата * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО". 23 септември 2014 г.
Малката Тереза развълнува площада с "Моя страна, моя България" * Учител-велопътешественик загина в нощна катастрофа * Майстор пекар даде рецепта за вечен квас * Професори от Европа правят уникална операция в "Медика" * Меглена Кунева: Всеки българин трябва да знае, че независимостта тръгва от Русе * Червеноводската чета и Независимостта почетоха патриотите от НФСБ и ВМРО * "Хубава си, моя горо", рок и джаз се вплетоха в "Мисия Русе" * Черното момиче на Текето издържа само година * Биг Бендът с концерт пред Доходното всеки петък * Благотворителен концерт добави 521 лева за лечението на Ради * 800 кг царевица добив от декар * Русенският университет става център на екоземеделие в района * Бивш областен управител почва отново да съди прокуратурата за дискриминация * Кола с газова уредба пламна между две бензиностанции * "Шевролет" се натресе в цистерна до "Шел" * Млад треньор пое волейболния "Дунав" * Автомобилното шоу "Волкикар" направи зрелищен дебют в Русе * "Дунав" загря за "Раковски" с 6:0 срещу "Доростол" * Скандални съдии победиха "Могилите" с гол от засада * "Бенковски" с първа загуба на собствен терен от 17 месеца * В "Големият ресторант" - Бърз ориз с гъби и пармезан, паста със спанак и чери домати и още спешни и успешни гозби за седмицата * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО".
Реформаторски блок

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,52264 лв.
  1,62054 лв.   2,48644 лв.
  4,44073 лв.   0,67972 лв.
  1,38368 лв.   2,4795 лв.

 Анкета

Къде почивате това лято?

Гласувай
Моля изчакайте...
Русе – град на свободния дух

 Видео на деня