За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
Над 1000 лева на асансьор за аварийно осветление и GSM * Разрушител на "Всех Святих" изкупи греха си с нов храм * "Зита" търси нов собственик срещу 3.5 милиона лева * "Познание, което не си се осмелил да имаш" търси конкурсът "Канети" * Звезди аплодираха русенския спектакъл "Бяло върху бяло" в Народния театър * Създателят на Уча.се идва на среща с русенци днес * Спрян с две коли за един час глобен с 4000 лева за отказани алкохолни проби * Ентусиаст без книжка погален с 200 лева глоба след катастрофа * Млад пенсионер с присъда за шофиране с 3.43 промила * Веско Великов след съдийската загуба на "Дунав" от "Черно море": Не се знаеше кой отбор е от "А" група * 100 "армейски" фенове в Русе посрещнаха Джони Велинов и Пламен Марков * Росен Каптиев на среща с Христо Стоичков в Чикаго * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 08 февруари 2016 г.
Над 1000 лева на асансьор за аварийно осветление и GSM * Разрушител на "Всех Святих" изкупи греха си с нов храм * "Зита" търси нов собственик срещу 3.5 милиона лева * "Познание, което не си се осмелил да имаш" търси конкурсът "Канети" * Звезди аплодираха русенския спектакъл "Бяло върху бяло" в Народния театър * Създателят на Уча.се идва на среща с русенци днес * Спрян с две коли за един час глобен с 4000 лева за отказани алкохолни проби * Ентусиаст без книжка погален с 200 лева глоба след катастрофа * Млад пенсионер с присъда за шофиране с 3.43 промила * Веско Великов след съдийската загуба на "Дунав" от "Черно море": Не се знаеше кой отбор е от "А" група * 100 "армейски" фенове в Русе посрещнаха Джони Велинов и Пламен Марков * Росен Каптиев на среща с Христо Стоичков в Чикаго * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".

 Реклама

 Книга на седмицата

ШЕПОТЪТ НА СЕНКИТЕ Първа част от новата поредица „Полетът на дракона“ от Ян-Филип Зендкер „Шепотът на сенките“ от Ян-Филип Зендкер е едновременно криминален роман и трогателна история за любовта и доверието, изпълнена с любопитни подробности за живота в Китай и Хонконг.
„Шепотът на сенките“ е първа част от поредицата „Полетът на дракона“, която се радва на сериозен международен успех.
Тази книга можете да закупите с 10% отстъпка в книжарница „Хермес“ на ул. „Александровска” № 81

 Референтни курсове на ЕЦБ

 Евро 1,95583 лв.   Щатски долар  1,76185 лв.  
 Швейцарски франк  1,76982 лв.   Британска лира  2,53215 лв.  
 Нова румънска лея  4,36589 лв.    Нова турска лира  0,59773 лв.  
 Канадски долар  1,26289 лв.   Китайски ренминби юан  2,6794 лв.  

 Реклама

 Видео на деня


Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot