За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
Отличен спектакъл на синия бял „Дунав“ с 5:0 срещу „Ботев“ /Гълъбово/ * Очевидец: Загиналият шофьор на бул. „Ботев“ беше засечен в гонка от тъмно ауди * Тротоарът на ул. „Солун“ превърнат в паркинг * Жителите на „Родина“ искат пешеходен жп прелез * Български и румънски таланти рисуват красотата на Русе * Сандровският фестивал започна с откриването на нов фонтан * Русенски археолози разкриха средновековна църква в Силистра * София Енчева от Европейското приземи „Дискавъри“ на симулатор * Талантът Николай с две награди на публиката на гръцкия Порос * Русенската метъл банда „Клеймор“ покорява сцените на шест държави * Павлова: Анализираме 7 варианта за магистралата Русе-Велико Търново * Цветанов: ГЕРБ е с най-подготвения отбор в Русе * Върховният съд окончателно оневини адвокат Точков за позоряща пледоария * Митничари пресякоха внос на 25 тона гориво без платен акциз * Печалбата на застрахователите по-ниска с 1/3 през първото полугодие * Дженифър Брандън е последното ново попълнение в „Дунав 8806“ * В „Големият ресторант“: Пикантен боб с царевица, пиле яхния с маслини, сладкиш с крем и плодове * Тези и още много новини в новия брой на „Утро“. 31 август 2015 г.
Отличен спектакъл на синия бял „Дунав“ с 5:0 срещу „Ботев“ /Гълъбово/ * Очевидец: Загиналият шофьор на бул. „Ботев“ беше засечен в гонка от тъмно ауди * Тротоарът на ул. „Солун“ превърнат в паркинг * Жителите на „Родина“ искат пешеходен жп прелез * Български и румънски таланти рисуват красотата на Русе * Сандровският фестивал започна с откриването на нов фонтан * Русенски археолози разкриха средновековна църква в Силистра * София Енчева от Европейското приземи „Дискавъри“ на симулатор * Талантът Николай с две награди на публиката на гръцкия Порос * Русенската метъл банда „Клеймор“ покорява сцените на шест държави * Павлова: Анализираме 7 варианта за магистралата Русе-Велико Търново * Цветанов: ГЕРБ е с най-подготвения отбор в Русе * Върховният съд окончателно оневини адвокат Точков за позоряща пледоария * Митничари пресякоха внос на 25 тона гориво без платен акциз * Печалбата на застрахователите по-ниска с 1/3 през първото полугодие * Дженифър Брандън е последното ново попълнение в „Дунав 8806“ * В „Големият ресторант“: Пикантен боб с царевица, пиле яхния с маслини, сладкиш с крем и плодове * Тези и още много новини в новия брой на „Утро“.

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,73574 лв.
  1,80978 лв.   2,67153 лв.
  4,41367 лв.   0,5941 лв.
  1,3079 лв.   2,71651 лв.

 Анкета

Трябва ли да се легализира марихуаната?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня