Зарежда се...
 

За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

ПАК Е ВРЕМЕ ЗА ГОЛЯМАТА ЛЯТНА ФИЕСТА НА УТРО И АЛБЕНА ТУР ЗА 10 УИКЕНДА ЗА ДВАМА И ЕДНА ПОЧИВКА - ВРЕМЕ ЗА ЖОКЕРИ * Бившата резиденция в Лесопарка става бутиков старчески дом * Юлските сметки за ток с два нови компонента * Пенсионер спечели с готов фиш "Форд Фиеста" от тотото * Екозащитници следят под лупа конкурса за директор на парка "Русенски Лом" * Младен Миланов събра "Русе в портрети" * Златна значка "Русе" за Стефан Ганев-Полковника * Потомци на ацтеките завладяха площада * Майстор на татуировките сложи край на живота си с въже на шията * Малка нужда върху съда излезе 100 лева * Порицават по радиото сирийски бежанец * Русенското алтернативно кино приключи сезона с куп награди * Мартин Йорданов: Искам бизнесът да се обедини около една кауза "Русе - индустриален център" * "Етър" уговаря двама от Бяла, Атила в игра за "Бенковски" * В "Големият ресторант" - Картофени кошнички, кускус с чушки и яйца и текирдаг * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО". 23 юли 2014 г.
ПАК Е ВРЕМЕ ЗА ГОЛЯМАТА ЛЯТНА ФИЕСТА НА УТРО И АЛБЕНА ТУР ЗА 10 УИКЕНДА ЗА ДВАМА И ЕДНА ПОЧИВКА - ВРЕМЕ ЗА ЖОКЕРИ * Бившата резиденция в Лесопарка става бутиков старчески дом * Юлските сметки за ток с два нови компонента * Пенсионер спечели с готов фиш "Форд Фиеста" от тотото * Екозащитници следят под лупа конкурса за директор на парка "Русенски Лом" * Младен Миланов събра "Русе в портрети" * Златна значка "Русе" за Стефан Ганев-Полковника * Потомци на ацтеките завладяха площада * Майстор на татуировките сложи край на живота си с въже на шията * Малка нужда върху съда излезе 100 лева * Порицават по радиото сирийски бежанец * Русенското алтернативно кино приключи сезона с куп награди * Мартин Йорданов: Искам бизнесът да се обедини около една кауза "Русе - индустриален център" * "Етър" уговаря двама от Бяла, Атила в игра за "Бенковски" * В "Големият ресторант" - Картофени кошнички, кускус с чушки и яйца и текирдаг * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО".
Апис - силата на информацията

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,4508 лв.
  1,6096 лв.   2,47417 лв.
  4,40542 лв.   0,68448 лв.
  1,34866 лв.   2,33797 лв.

 Анкета

Как бихте определили скандала с КТБ?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня