За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

ИЗБЕРЕТЕ РИМ! СПЕЧЕЛЕТЕ ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД - ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ПОРЕДНИЯ СЕЗОН НА ИГРАТА НА "УТРО" И "MG travel" - ТРЕТИ КРЪГ, ВРЕМЕ ЗА ЖОКЕРИ * "Лорд ъф дъ Денс" откриват новата "Арена Русе" * Рибари пречат на работата по газопровода под Дунав * Красен трети ден под вода, виновни били спрелите дъждове * Всички банки за изплащане на влоговете в КТБ с клонове в Русе * Ангелова пита Калфин за проблема с личните асистенти * Започва запечатването на гудроновите ями * Калин Врачански и Асен Блатечки стават Моцарт и Салиери в Русе * Екомузеят домакин на обсъждане на план за опазване на вълците * Русе с по-пищна украса за Коледа и Нова година * Наталия Константинова празнува три рождени дни с голям концерт * Грък ще лежи 15 години в затвора за трафик на хероин за 2.5 милиона лева * Пиян шофьор разигравал полицаи след катастрофа * Фолксваген удари първокласник на пешеходна пътека * Стоян Барбуков с втора титла при картингистите във Варна * Баскетболистите на "Дунав" биха трудно габровския "Черноморец" * Звезди и шефове на "Дунав 8806" разказват своите истории на успеха * Атрактивни италиански майстори на танца взеха Купата на кмета * В "Големият ресторант" - Обикновени семки с необикновени ползи * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО". 25 ноември 2014 г.
ИЗБЕРЕТЕ РИМ! СПЕЧЕЛЕТЕ ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД - ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ПОРЕДНИЯ СЕЗОН НА ИГРАТА НА "УТРО" И "MG travel" - ТРЕТИ КРЪГ, ВРЕМЕ ЗА ЖОКЕРИ * "Лорд ъф дъ Денс" откриват новата "Арена Русе" * Рибари пречат на работата по газопровода под Дунав * Красен трети ден под вода, виновни били спрелите дъждове * Всички банки за изплащане на влоговете в КТБ с клонове в Русе * Ангелова пита Калфин за проблема с личните асистенти * Започва запечатването на гудроновите ями * Калин Врачански и Асен Блатечки стават Моцарт и Салиери в Русе * Екомузеят домакин на обсъждане на план за опазване на вълците * Русе с по-пищна украса за Коледа и Нова година * Наталия Константинова празнува три рождени дни с голям концерт * Грък ще лежи 15 години в затвора за трафик на хероин за 2.5 милиона лева * Пиян шофьор разигравал полицаи след катастрофа * Фолксваген удари първокласник на пешеходна пътека * Стоян Барбуков с втора титла при картингистите във Варна * Баскетболистите на "Дунав" биха трудно габровския "Черноморец" * Звезди и шефове на "Дунав 8806" разказват своите истории на успеха * Атрактивни италиански майстори на танца взеха Купата на кмета * В "Големият ресторант" - Обикновени семки с необикновени ползи * Тези и още много новини в новия брой на "УТРО".
Ричмарт ЕООД

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,57601 лв.
  1,6262 лв.   2,47073 лв.
  4,41367 лв.   0,70738 лв.
  1,40092 лв.   2,5663 лв.

 Анкета

Според Вас какво трябва да се направи с КТБ?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня