За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

Всички статии от изданието
Убиецът на Мелиса доживот в затвора * Обновяването на тролейбусната мрежа приключва до средата на август * 25-годишни тролеи втора ръка правят по 330 000 пътувания месечно * Карта ще води туристи по паметните места, свързани с Освобождението * Цигуларче от стъкло и бронз ще "свири" на пешеходците * 186 даровити деца бяха наградени с грамоти * Очаква се обявяване на грипна епидемия в понеделник * Протестиращи от "Тедора": Променете законите, които позволяват да се вършат измами * Митницата с над 10% повече от планираните приходи * Земя в Две могили купуват главно фондове * Опорен халф от втория състав на "Андерлехт" на проби в "Дунав" * В "Големият ресторант" - Английското сирене с име на дефиле - Пилешки филета с Чедър и Чеснови бисквити * Тези и още много новини в новия брой на "Утро". 29 януари 2015 г.
Убиецът на Мелиса доживот в затвора * Обновяването на тролейбусната мрежа приключва до средата на август * 25-годишни тролеи втора ръка правят по 330 000 пътувания месечно * Карта ще води туристи по паметните места, свързани с Освобождението * Цигуларче от стъкло и бронз ще "свири" на пешеходците * 186 даровити деца бяха наградени с грамоти * Очаква се обявяване на грипна епидемия в понеделник * Протестиращи от "Тедора": Променете законите, които позволяват да се вършат измами * Митницата с над 10% повече от планираните приходи * Земя в Две могили купуват главно фондове * Опорен халф от втория състав на "Андерлехт" на проби в "Дунав" * В "Големият ресторант" - Английското сирене с име на дефиле - Пилешки филета с Чедър и Чеснови бисквити * Тези и още много новини в новия брой на "Утро".
Ричмарт ЕООД

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,72411 лв.
  1,90962 лв.   2,61965 лв.
  4,38999 лв.   0,72548 лв.
  1,3881 лв.   2,75978 лв.

 Анкета

Кое е най-важното събитие в страната за 2014 година?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня