За нас

Електронното издание на вестник "УТРО" е собственост на "Пресгрупа Утро" ЕООД, издател на най-тиражния вестник и най-влиятелната медия в Русе и региона - всекидневният вестник "УТРО".

Изданието е на пазара от 1 август 1990 година и е приемник на излизалия в продължение на 40 години вестник "Дунавска правда".
От създаването си до днес "УТРО" е лидер по аудитория и читателско доверие в Русе и областта. Това го превръща в желан партньор за реклама от страна на бизнеса, затова клиенти на "УТРО" са голяма част от най-влиятелните местни и национални компании. Наред с това гъвкавата редакционна политика позволява в него масово да присъстват малките и средни регионални фирми, както и гражданите със своите обяви. Така вестникът обхваща всички обществени пластове и като носител на актуална, навременна, точна и коректна информация, и като ефективен начин да се рекламират стоки и услуги.

Добрите резултати на "УТРО" го превръщат в желан обект на инвестиции. Вестникът е бил собственост на подразделението на германския концерн "Вестдойче алгемайне цайтунг" /ВАЦ/. Собственик на "Пресгрупа Утро" ЕООД е фирма "БГ ПРИВАТИНВЕСТ" с богат опит в издаването и мениджирането на печатни и електронни медии в различни европейски държави.

 Реклама

 Нов брой

ИЗБЕРЕТЕ РИМ! СПЕЧЕЛЕТЕ ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД - ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ПОРЕДНИЯ СЕЗОН НА ИГРАТА НА „УТРО“ И „MG travel“ - ВРЕМЕ ЗА ЖОКЕРИ * Пътят Русе - Търново заложен за проектиране до 2020 г. * ТИР прегази 77-годишна жена срещу „Метро“ * Само фирма „Берус“ кандидат да чисти района на Дунав мост * 21 студенти дариха кръв в акция на БЧК * Ценово отрупа с подаръци столетничката баба Велика * Учителка от Математическата начело на отбор медалисти по астрономия * 100 велосипеда светнаха след акция на „Вело Русе“ * Мерилин Монро застава пред съда в зала „Филхармония“ * 21 сирийци чуха накуп присъдите си в препълнена съдебна зала * Арх. Силвия Алексиева: Време е и сгради с типична архитектура от соцвремената да станат паметници на културата * Арх. Георги Бакалов: Ще представим Русе пред Клуба на посланиците * МБМ „Металуърк“ купува ново оборудване за 1,5 милиона евро * Пристанищен комплекс с най-голяма печалба за последните 5 години * „Дунав“ финтира Балчик с 1:0 в луд мач на терена в Албена * Софийска фирма с ударен труд по ремонта на Гребната база в Николово * В „Големият ресторант“ - Храна за ценители - ароматни варени раци и паста с раци и гъби * Тези и още много новини в новия брой на „УТРО“. 22 октомври 2014 г.
ИЗБЕРЕТЕ РИМ! СПЕЧЕЛЕТЕ ПОЧИВКА ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД - ГОЛЯМАТА НАГРАДА В ПОРЕДНИЯ СЕЗОН НА ИГРАТА НА „УТРО“ И „MG travel“ - ВРЕМЕ ЗА ЖОКЕРИ * Пътят Русе - Търново заложен за проектиране до 2020 г. * ТИР прегази 77-годишна жена срещу „Метро“ * Само фирма „Берус“ кандидат да чисти района на Дунав мост * 21 студенти дариха кръв в акция на БЧК * Ценово отрупа с подаръци столетничката баба Велика * Учителка от Математическата начело на отбор медалисти по астрономия * 100 велосипеда светнаха след акция на „Вело Русе“ * Мерилин Монро застава пред съда в зала „Филхармония“ * 21 сирийци чуха накуп присъдите си в препълнена съдебна зала * Арх. Силвия Алексиева: Време е и сгради с типична архитектура от соцвремената да станат паметници на културата * Арх. Георги Бакалов: Ще представим Русе пред Клуба на посланиците * МБМ „Металуърк“ купува ново оборудване за 1,5 милиона евро * Пристанищен комплекс с най-голяма печалба за последните 5 години * „Дунав“ финтира Балчик с 1:0 в луд мач на терена в Албена * Софийска фирма с ударен труд по ремонта на Гребната база в Николово * В „Големият ресторант“ - Храна за ценители - ароматни варени раци и паста с раци и гъби * Тези и още много новини в новия брой на „УТРО“.

 Референтни курсове на ЕЦБ

  1,95583 лв.   1,53254 лв.
  1,62067 лв.   2,47573 лв.
  4,42796 лв.   0,68424 лв.
  1,36238 лв.   2,50276 лв.

 Анкета

Кой е виновен за трагедията в Горни Лом?

Гласувай
Моля изчакайте...

 Видео на деня