Дървото на влюбените пред Доходното здание за шеста поредна година ще разцъфне на 14 февруари с ръчно изработени „валентинки“ - картички, посветени на любовта. В инициативата, посветена на припознатия и наложил се и у нас западен празник Свети Валентин, тази година освен авторите на идеята от сдружение „Дунавско сияние“ ще се включат фондация „Шарени лица“, Дворецът на децата и магазинът за ръчно изработени сувенири и подаръци „Ауреа Артис“.
Организаторите обявиха конкурс за най-вълнуващо послание за любовта и приятелството, в който са поканени да участват всички без ограничения за възрастта. Техните оригинални картички с посочени имена, години и GSM за връзка ще се събират в магазина „Ауреа Артис“ на ул. „Асен Златаров“ 11 всеки ден от до 9 февруари от 10.30 до 18.00 часа, а в събота до 14.00 ч . Те ще бъдат оценявани от жури с председател Соня Миленкова „Ауреа Артис“ и за най-добрите ще има награди.
Кулминация на инициативата ще бъде на 14 февруари от 14.30 часа пред Дървото на влюбените, където своето майсторско свидетелство ще получат най-сръчните участници в конкурса. Ще бъдат раздадени и оригинални бутикови награди.
Повече информация за конкурса и съпътстващите го инициативи може да се получи от Марияна Георгиева от „Дунавско сияние“ на тел. 0884 286 411.