Зрелищна компилация от най-популярните приключенски тв формати „Игри на волята“, „Фермата“ и „Сървайвър“ - това е „Арена на Титаните“, организирана от двама разградчани - Ивелин Иванов и Мариян Иванов, и един русенец - Валентин Стефанов. Спектакълът вече два пъти е събирал възторжена публика през септември и октомври в градския парк в Разград, където по идея на организаторите са събрани пари за нуждаещи се възрастни хора.
Сега предстои двудневно издание на шоуто и в Русе, което ще бъде на 13 и 14 април в Арена Русе. Тук също ще има благотворителна кауза. Ще се набират средства за водно-рехабилитационния център на фондация „Александър Русев“. В него Илиян Русев-Скури ще продължи да дава надежда и шанс на деца и възрастни с увреждания със своята плувна терапия, която от години доказва уникалното си благотворно влияние. Първата копка на центъра, за който Общинският съвет гласува терен на улица „Руй планина“, е насрочена за предния ден - 12 април.  
Сега „Арена на Титаните“ търси 14 смели жени и 14 смели мъже, които ще играят заедно с по едно дете на възраст между 13 и 16 години. Отборите ще бъдат от възрастен и дете - момче или момиче. Откриващите състезания от 9 часа на 13 април ще включват 6 различни многокомпонентни игри, включващи сила, бързина, ловкост, точност, издръжливост, баланс, хладнокръвие и бърз ум. Ще се играе „battle“ /битка/ - трасетата ще бъдат така подредени, че всяка двойка ще се състезава с друга двойка играчи, което гарантира по-голяма зрелищност и емоции по време на игрите. На 14 април, отново от 9 часа, ще има две игри „battle“ и една за баланс. Така 4 отбора от жените и 4 отбора от мъжете с най-добри резултати продължават към полуфинални и финални битки.
Състезанията ще бъдат придружени от много изненади - гост-звезди, топ готвачи от страната, музикални и танцови изпълнения и огнено шоу.
Записването за участие става на страницата на „Арена на Титаните“ във фейсбук или в профила й инстаграм. Организаторите посочват и телефон за допълнителна информация - 0899940168.