„Дунав“ има ново попълнение - 20-годишният защитник Георги Иванов, играл досега за „Марица“. И ето какво прочетохме за него в едноименния пловдивски вестник.
„Най-голямата ни надежда Георги Иванов напусна клуба. Той е последното име в селектирания набор от Васко Кръстев във възродената „Марица“. Защитникът, който бе сочен за най-добър на своя пост във Втора лига, не получи предложение за нов договор. Треньорът Николай Димитров със сигурност трябва да разбира от защитници“ /подтекстът е дали има основание да се откаже от футболиста/, пише най-голямото пловдивско издание.
Днес в „Дунав“ трябва да пристигне нов играч, научи „Утро“. Нападателят се казва Иван Колев е с основен принос за промоцията на „Спартак“ /Варна/ в елитната лига. Колев записа за „соколите“ през 2021 година 24 мача с 10 гола. 
Последният му отбор е малтийският „Сайрънс“, с чийто екип игра в 19 мача и реализира 4 попадения. 
Нападателят е роден на 15 октомври 1995 година в Казанлък. Стажът му у нас е разнолик с ангажименти към „Розова долина“, „Локомотив“ /Пд/, „Поморие“, „Несебър“, „Локо“ /ГО/, „Нефтохимик“, „Созопол“ и „Септември“ /Сф/.