„Една (НЕ)обикновена изложба за добрия пример на будния дух“ е нарекло поредната си инициатива сдружението „Мисия Градеж“ на бившия областен управител Борислав Българинов. Експозицията, която ще бъде открита днес в 17.30 часа срещу Съдебната палата в Русе, е реализирана със съдействието на Държавен архив-Русе. Тя е посветена на инж. Кирил Старцев - кмет на града в периода 1934-1944 г., командирован на няколко пъти в общините Добрич, Силистра, Тутракан и Видин, заради своите доказани качества на управник с морал и опит в справянето с кризи. 
„Изложбата е „(НЕ)обикновена“, защото фактите и обстоятелствата, които представя, са отразени през призмата на опита днес. Добрият пример се състои във визионерския поглед на будния дух и в далновидните идеи за развитие на Русе по един качествено издържан и безкомпромисен начин, а по този начин и на България“, обясняват от сдружението.
Тя ще бъде на разположение на русенци до 14 ноември, десет дни по-късно ще бъде представена в Народното събрание, а през април и май догодина ще обиколи градовете Видин, Добрич, Варна, Пловдив и София.