Огромен е интересът към представленията на Кукления театър, а билетите свършват обидно бързо, тъй като в културния институт стриктно спазват изискването да бъдат заети само 30 процента от местата в салона. Това обаче разочарова и огорчава малките почитатели на театралното изкуство. 
Затова обявяваме две нови дати в нашата февруарска програма, съобщиха от трупата на куклениците. На 18 февруари, четвъртък, от 18 ч невръстната публика може да гледа един от любимите си спектакли - „Трите прасенца“.  
Още една дата е обявена и за най-новата премиера, която предстои да бъде показана на 10 февруари - „Котаракът в чизми“. Тъй като билетите и за премиерното в сряда вечер, и за редовното представление в неделя са вече изчерпани, феновете на Шарл Перо и на русенските куклени артисти получават още един шанс да видят новата постановка, която е дело на режисьора Ивайло Марков - това ще бъде в четвъртък, 11 февруари, също от 18 часа. В спектакъла ролите са разпределени между Ивета Маринова, Светлина Станчева, Димитър Пишев и Мартин Пашов. Това са актьорите, които миналата година донесоха първата национална театрална награда „Икар“ за Кукления театър в Русе.