С луксозно парти и нестандартни подаръци зарадваха сина си Вълчо пловдивските милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви. Собствениците на хотелиерска верига "Виктория Груп", които вече притежават и хотел "Кемпински", прекръстен вече на "Маринела", отпразнуваха повече от подобаващо завършването на сина си.Вълчо се дипломира от един от най-престижните колежи в света - La Rosey в Швейцария, където съучениците му са деца на световноизвестни политици, бизнесмени и членове на кралски семейства, но изпращането му беше по български.

Мама и татко го изненадаха с еротично парти с 6 голи полицайки.

Брат му Владо, популярен като светски плейбой, не пропусна да се снима с разголените красавици за спомен. Вълчо обаче се притесни от тяхната компания. Той е изключително скромно и интелигентно момче и нищо чудно да вижда подобна гледка за първи път, пише Lifestyle.bg.

Освен еротични танци, Вълчо получи за дипломирането си и нещо много по-впечатляващо. Олигархът Арабаджиев изненада сина си със спортен автомобил Aston Martin Vanquish. Колата го чакаше паркирана пред централния вход на хотел "Маринела".

Вълчо ще кара новото си бижу в Лондон, където вече е приет да учи право.