Най-мащабният шопинг маратон в историята на Русе започва в 8,30 часа на 28 ноември в „Мол Русе“. Както „Утро“ вече писа, търговският център организира по американски модел Черен петък с грандиозни отстъпки, които ще достигат не до 60%, както бе обявено предварително, а до 70%.
Пазаруването на екстремно ниски цени ще стартира в хипермаркет „Карфур“. Изключителните предложения в магазина включват банани по 1,79 лв./кг, свински врат стек без кост по 5,99 лв. вместо 8,99 лв. и уиски Passport Scotch 0,7 л за 11,99 лв.
В 10.00 часа врати отварят и останалите търговски обекти в „Мол Русе“, които ще предложат на посетителите неустоими ценови предложения и рекордни отстъпки. От 40% до 70% по-ниски ще бъдат цените в магазин Tempo Casual, а офертите за спортни дрехи, обувки и аксесоари в Tempo Sport ще достигнат до -60%. EUROOPTIC ще предлага голямо разнообразие от слънчеви очила и диоптрични рамки с 60% намаление. Beauty Zone ще изненада почитателите на качествената козметика с 15% отстъпка на всички артикули. Привържениците на новите технологии ще могат да си купят телефон Sony Xperia Z1 в „Мтел“ с 50% по-евтино.
Между 30% и 50% ще са намаленията в магазините Kenvelo, Martini sТCanto, LC Waikiki, Pierre Cardin, Nike, Teodor. Магазин Paolo Botticelli намалява с до 30% цените на артикулите от новата си колекция и с до 60% тези от старата, а в TendenZ ще изненадат с до 50% отстъпка на избрани модели обувки и чанти.
Заведенията за хранене също са подготвили изкусителни ценови предложения, за да допълнят удовлетворението на посетителите на „Мол Русе“ по време на Черния петък. С отстъпка от 15% на цялото меню ще предлагат ястията си от Thang Long, a La Strada сваля с 20% три продукта от основно меню. Козуначеното коминче е с ценова отстъпка от 50% при покупка на второ малко или голямо коминче.
Пътеводител към тези и още много атрактивни предложения ще бъдат стикери с надпис Black Friday на всяка една от витрините на обектите, както и указателни подови стикери.