"Сиела норма" АД е кандидат по обществената поръчка с предмет: „Дейности по осигуряване на машинното гласуване в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г." и следва да представи първоначални оферти съгласно техническите спецификации и условията на договорите по две обособени позиции. Това става ясно от решение на Централната избирателна комисия, публикувано на интернет страницата на ЦИК. 
Според решението кандидатите за всяка от обособените позиции, които отговарят на изискванията към лично състояние и съответствието с критериите за подбор и за които не са налице основания за отстраняване, и следва да бъдат поканени да представят първоначални оферти по обществената поръчка. Едната обособена позиция е за: Профилактика/диагностика (тестване на специализирани устройства за електронно машинно гласуване (СУЕМГ) и на вградените в нея периферии – принтер и четец на смарт карти), подготовка, инсталиране на операционна система и приложния софтуер, параметризиране и окомплектоване на СУЕМГ, техническо обслужване на СУЕМГ в предизборния и изборния ден по места/съответната избирателна секция и осигуряване на Център за поддръжка при възникнали проблеми със СУЕМГ в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители". Втората обособена позиция, според решението на ЦИК, е за: "Транспорт на СУЕМГ до избирателните секции в страната и логистично осигуряване на СУЕМГ в предизборния и следизборния ден в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители". 
В решението на комисията се посочва, че "Сиела норма" АД е кандидат и за първата, и за втората обособени позиции. ЦИК одобрява и поканата за представяне на оферти за всяка от обособените позиции.
На 9 април ЦИК обяви обществена поръчка за осигуряване на машинното гласуване за изборите „две в едно“ през юни - за членове на Европейския парламент и за предсрочните парламентарни избори.