Не е спирало издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, но до момента резултат няма, каза за БТА говорителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка. Момичето беше обявено и за общодържавно издирване.
Днес полиция, жандармерия, планински спасители и доброволци продължиха да обхождат района около Дупница, разширен е и периметърът на зоната, която се претърсва. Някои места са обходени повторно, казаха от Областната дирекция. На терен днес са били над 150 служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.  В Районно управление - Дупница работи и оперативен щаб, който координира действията на екипите на място.
Ивана Георгиева е в неизвестност от 22 февруари, родителите ѝ са съобщили в полицията в града в четвъртък, в 22:00 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. 
Към участниците в акцията по издирването постоянно се включват нови хора, сред които ловци, както и съученици на момичето. В социалните мрежи беше създадена и специална група "Да намерим Ивана", където доброволци споделят кои места вече са проверени и обходени. "Ивана е изключително стеснителна, срамежлива и не много разговорлива", споделя в групата съученичка но момичето, което е в неизвестност трети ден.