За втори път в историята си "Господари на ефира" канят популярни и любими лица да заместят титулярите на предаването. Причината е 11-ият рожден ден на култовото предаване.

Ето защо цялата седмица между 24 и 28 март популярното шоу ще бъде водено от гост-звезди, като вече са известни и първите двойки.

Празничните броеве стартират в ефира на Нова ТВ в понеделник с ударна доза красота и професионализъм в лицето на Калин Врачански и Никол Станкулова.
Във вторник пък ще застъпят Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Ексцентричният режисьор за втори път приема поканата на продуцента Джуди Халваджиян да влезе в ролята на водещ на неговото шоу.

На 31 март, когато всъщност е и рожденият ден на "Господари на ефира", екипът ще отбележи празника с вътрешно тържество.

За рождения ден продуцентът Джуди Халваджиян казва:
"За нас най-голямото постижение за тези единадесет години е това, че имаме обичта и доверието на хората. И то във време, когато доброто име и доверието в нашата държава са все по-дефицитни. Още един повод за гордост е фактът, че оцеляхме и се развиваме цели 11 години, а в това време се появяваха и изчезваха някои добри и не толкова добри имитации на нашето шоу.“

Още кои любими и популярни лица ще поемат щафетата като водещи на „Господари на ефира“ идната седмица, предстои да разберем.