Жена-педофил е осъдена на две години лишаване от свобода за това, че е правила секс с 8-годишно дете над 50 пъти. 21-годишната Лорън Морис е била само на 16, когато е почнала да спи с момчето, чието име не се съобщава. Порочната им връзка е продължила две години.
Морис, която самата има дете, редовно е правила секс с момчето. За нейните перверзни деяния станало ясно, едва когато съученик на жертвата е чул как тя се хвали със секса в училище. Докато бе осъждана, Морис се усмихваше, а в почивките спокойно си пушеше пред сградата на съда.

Съдията по делото каза на Морис, че той е бил снизходителен с присъдата, защото „тя е осъзнала, че е направила нещо лошо“ и е спряла да прави секс с момчето. Полицията от Западна Мерсия съобщиха, че са започнали да разследват Морис през март миналата година, след като от училището на жертвата са сигнализирали, че момчето се е хвалило, че прави секс с какичка.

Адвокатът на Морис, Антъни Мълърс каза в съда, че клиентката му все още не може да приеме фактите по делото, затова той поиска от съдията да не я осъжда на лишаване от свобода. „Нейната незрялост на 21 години означава, че тя не може да приеме фактите. Тя осъзнава, че е осъдена, но с времето тя ще осъзнае наистина какво й се е случило. Родителите, с които тя не е поддържала от доста време контакти, са започнали отново да общуват с нея и се опитват да й помогнат. Този процес може да бъде възпрепятстван от лишаването от свобода. Затова аз призовавам да отмените наказанието, ако е възможно“, каза Мълърс.