Американският таблоид InTouch Weekly публикува списък с любовниците на Линдзи Лоън, като твърди, че е "абсолютно достоверен и автентичен".

Ако се вярва на седмичното клюкарско издание, палавата Линдзи е била интимна с не един и двама свои колеги - актьори и музиканти, плюс труженици и от други професии. Номер в списъка е Аштън Къчър, който първо бе женен за Деми Мур, а после се разведе и сгоди за Мила Кунис.

Следват Джъстин Тимбърлейк, Колин Фаръл, Зак Ефрон, Хоакин Финикс, Джеймс Франко и покойният вече Хийт Леджър. Как ви се струва? Само който не си е поискал, той не е имал всеотдайната Линдзи. Ах, да, плюс едно "татенце" - вечният купонджия Чарли Шийн, който обаче твърди, че е само ментор на по-младата си колежка.

Обаче да не мислите, че списъкът свършва? О, не. Следват актьорите Раян Филип, Орландо Блум и още едно "татенце" - Бенисио Тел Торо. 27-годишната Лоън си падала и по спортисти, като сред завоеванията й си са ръгбистът Дени Киприани и хокеистът Аарън Ворос. Плюс /поне/ eдин модел - Пийти Райт.