Един от най-успешните британски сериали на всички времена продължава да се радва на зрителски интерес по целия свят. "Ало, ало" се завръща в ефира на единствения български комедиен канал bTV Comedy от 27 март и ще се излъчва всяка делнична вечер от 22 часа, както и всеки уикенд от 18 часа.

Непосредствено след старта си, сериалът жъне огромен успех и продуцентите от BBC решават не само да продължат излъчването му, но и да увеличат бюджета. Така се стига до снимането на 9 сезона с общо 85 епизода. „Ало, ало” е добре познат на българския зрител. В България сериалът е излъчен за първи път през 2001 г. по bTV.

"Ало, ало" среща зрителите с куп запомнящи се образи, сред които е и Рене Артоа – собственик на кафене по време на Втората световна война, което по стечение на забавни обстоятелства се превръща в център и до известна степен щаб на френската съпротива. Интересното е, че с комичните ситуации, които сериалът разглежда, той по никакъв начин не иска да принизи реалните събития от периода, а по-скоро идва като пародия на военните драми, които заливат малкия екран на Великобритания преди няколко десетилетия.

Много колоритните персонажи като Мишел от Съпротивата, хер Флик от Гестапо, „английският идиот” Крабтрий и техните крилати фрази като „Слушайте внимателно, няма да повтарям”, „Ама че си глупава” и „Добрютро” ще се завъртят отново в ефира на bTV Comedy от 27 март, всяка делнична вечер от 22:00 часа и всеки уикенд от 18:00 часа.