Какво се случва, когато един лекар обърка диагнозата на двама от своите пациенти? Проблемът е сериозен, но може да се превърне в истинска каша от абсурдни ситуации, недоизказани мисли и повод за безброй комични ситуации, когато става въпрос за деликатни проблеми като еректилната дисфункция и пристрастеността към секса. Вариант по темата дава премиерната за България австрийска комедия „Малки негодници“. 
В този случай объркването на диагнозите на пациентите е истинска катастрофа. И двамата са изненадани от предложената им терапията, но се съгласяват с всичко, подлагайки се на скъпоструващо лечение в частна клиника, разказват от екипа на спектакъла. Първите представления по текста на от Бернхард Гьорг са на 20 и 21 септември в Младежкия театър „Николай Бинев“, съобщават от трупата.
Преводът е на Владко Мурдаров, а режисурата – на Атанас Атанасов.
Ще се окаже ли измамна надеждата им за бързо излекуване? Дали лекарите и сестрите в клиниката ще осъзнаят грешката си или лечението ще продължи в противoположната посока спрямо заболяванията на двамата пациенти? „Вълнуващата и пълна с обрати комедия на Бернхард Гьорг, със сигурност, ще успее да ви разсмее, показвайки ни колко нелепи, абсурдни и безкрайно забавни ситуации могат да бъдат породени от една грешка в документацията. Размяна на две имена. Две диагнози. Два лечения. Два живота“, разказват от Младежкия театър. 
В „Малки негодници“ участват: Георги Гоцин, Владислав Стоименов, Мая Бабурска, Ярослава Павлова, Гергана Христова, Ангелина Славова, Венцеслав Димитров, Ахмед Юмер, Веселина Конакчийска, Моника Иванова и студентките от специалността „Театър на движението – Невербален театър“ в НАТФИЗ –  Мила Йовева, Нона Николова, Бранимира Петкова, Виктория Биволарска.
Сценографията е на Ванина Цандева. Композитор е Мартин Каров, а хореограф – Александър Манджуков.
/ДД