Концерти на Дара Екимова, Мария Илиева, 100 Кила и Тома Здравков са кулминацията на „Парк фест“ тази година, съобщават организаторите.
По думите им българските звезди ще зарадват публиката с изпълнение на най-големите си хитове в компанията на виртуозни инструменталисти. Събитието е с вход свободен, а домакин отново е район „Студентски“.
Организаторите са подготвили изненади в отделните тематични зони на фестивала, с които да зарадват посетителите. За най-малките са предвидени целодневни безплатни занимания, сред които научни експерименти, игри, творчески класове и еко активности за развитие и изява на креативния потенциал.
Съвместно с фондацията „София-европейска столица на спорта", фестивалът отново ще насърчи активния начин на живот сред всички възрасти. В спортната зона посетителите ще могат да избират между повече от 20 дисциплини и активности. Откритите тренировки ще се водят от професионални треньори и национални състезатели, които ще демонстрират техники и упражнения, подходящи както за начинаещи, така и за вещите в спорта.
Празничната атмосфера на събитието ще бъде допълнена от най-големия пътуващ лунапарк в България, който пристига в столицата ексклузивно за „Парк фест“ с нови и още по-вълнуващи паратропери и атракциони, коментират от екипа на фестивала. 
На арт базара ще има творчески работилници, класове по рисуване  и ръчно изработените произведения на български автори.
Както писа БТА, събитието ще продължи от 21 до 24 септември.
/ДД