Последният концерт от националното турне на бургаската естрадна певица Тони Димитрова се състоя в Бургас. Стотици почитатели на нейната музика се събраха в залата на Летния театър в морския град. 
Още с появата си на сцената Тони Димитрова предизвика силни аплодисменти и поздравления от страна на публиката. 
Преди началото на музикалното изпълнение бургаската певица изрази съпричастност към всички пострадали от наводненията по Южното Черноморие на 5 септември. "Тяхната болка е и наша болка", заяви Димитрова. 
В продължение на два часа почитателите пяха заедно с Тони Димитрова. С началото на песента "Ах, морето" публиката изпълни залата на Летния театър с още повече емоционалност. 
Димитрова разказа истории, случили се по време на тазгодишното национално турне, и сподели за най-силното усещане да бъде на сцената в родния град. "Мислих си, че след София, Варна, Пловдив и Стара Загора, по-хубаво няма накъде. А то все още е много хубаво. Тук съм в моя град. Градът, който обичам повече от всичко на света. От всяка точка на света, това е най-скъпото ми място. Аз просто обичам Бургас", допълни Тони Димитрова. 
Братя Аргирови изпълниха в дует с Тони Димитрова песента "Срещу вятъра", която приповдигна още повече настроението на публиката. Към представлението се присъединиха още Вокално трио "Deja Vu", певиците Ева Найденова (музикална формация "Тоника") и Милица Божинова (вокална група "Тоника СВ"). На сцената се качиха и актрисите от Драматичен театър "Адриана Будевска" – Бургас Невена Цанева, Димитрина Тенева и Зорница Константинова. Те подариха на Тони Димитрова картина с образ на пегас.  
Тони Димитрова отправи благодарности към композиторите Иван Нейков, Стефан Диомов и Руслан Карагьозов, които присъстваха в публиката. Те участват в написването и аранжирането на песните на Тони Димитрова. 
Ръководител на симфониетата по време на концерта бе диригентът и аранжор Левон Манукян.
БТА припомня, че националното турне на Тони Димитрова "Обич" премина през София, Варна и Пловдив, както и през Стара Загора.