Най-големият сайт за прогноза на времето Sinoptik.bg вече е с напълно безплатно мобилно приложение. Така всички потребители могат да разберат какво е времето у нас и по света само с един клик на телефона си.

Уникалните му предимства го превръщат в най-добрия избор на младите и активни потребители. Апликацията предлага прогноза за впечатляващите 80 000 точки по целия свят не само за деня, но и за десет дни напред. Капризите на времето няма да са тайна за потребителите и те ще знаят как се променя то на всеки 60 минути през следващите 24 часа.

Приложението е единственото, което предоставя и детайлна информация за ски условията в големите български зимни курорти, включително картина от камери на пистите, карти на пистите и състоянието на ски-съоръженията.

Любимата функционалност „усеща се като”, локациите за бърз достъп и синхронът между изображение и състояние на времето също са достъпни през телефона, а дизайнът и навигацията са все така лесни за ориентиране и работа. Апликацията разполага и с безплатни приложения за Android и Apple.
Можете да изтеглите приложението съответно от:

Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=bg.sinoptik и
AppStore https://itunes.apple.com/us/app/sinoptik/id824206602?mt=8