Общинското предприятие „Флора“ продължава с ремонтите на детски площадки и спортни игрища в Търговище. И днес служителите работят по обновяването на площадката в близост до Общинското предприятие БКС, съобщиха от общинския пресцентър. 
Дейностите по ремонта проследи и кметът Дарин Димитров. На площадката е поставена нова ударопоглъщаща настилка. Монтирани са и нови комбинирани детски съоръжения за игра. Работи се по обновяване на настилките около площадката. Предстои монтирането и на тенис маса. 
Довършва се и площадката в квартал „Запад“ 3, както и спортното игрище в близост до нея. Освен нови настилки и съоръжения, там са поставени и нови пейки, монтирани са и перголи. Има ново осветление и озеленяване. Подменен е баскетболният кош на игрището. Предстои монтирането на 3-метрова ограда и вратички за футбол. 
Работи се по обновяването и на игрището за тенис на корт в квартал „Запад“ 1. Тенеренът е от близо 2 дка и вече е асфалтиран. Ще бъде монтирана нова ограда. Там ще бъдат разчертани по едно игрище за тенис и за волейбол. Ще бъдат монтирани и тенис маси. 
По-рано тази година беше обновено и игрището, намиращо се между бул. „Митр. Андрей“ и ул. „Георги Бенковски“ 9.