„Червеният стол“, комбинация между театрално представление и токшоу с водещ и гост звезда, ще се случва на живо пред публика. Стендъп комикът, журналист и водещ Николаос Цитиридис е първият гост на Петър Антонов, на 28 август, в рамките на Sofia Summer Fest, съобщават организаторите.
По думите им всяко представление е създадено абсолютно самостоятелно, със собствен сценарий и драматургия, режисура, музика и съдържание, съобразени спрямо профила, професията и интересите на гост звездата.
Водещият ще бъде домакин на гост звездата и в рамките на час и половина двамата ще осъществят разговор – спектакъл, който ще включва основни теми като семейството, влюбването, правото на щастие, човешките дефекти, зависимости, хобита, спомени и неразказани досега истории. Освен това, спектакълът включва пеене, танци, видеа, предизвикателства, както и специално написани монолози и текстове, които ще бъдат изпълнени единствено тази вечер.
На сцената и на рояла ще се присъедини и маестро Милен Кукошаров, който ще изпълнява музика на живо по време на цялото шоу. 
Разговорът ще се случи пред публиката и ще бъде разделен на няколко тематични блока – въведение, представяне на гост, семейството, изкуството, любовта, жените и мъжете, приятелите и наслаждението от живота. 
/ДД