При лошо метеорологично време тази вечер концертът от 21-вото издание на Панаира на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и занаяти ще се проведе в залата на Общинския културен център, съобщиха от Община Разград. Ако това се наложи, ще бъде обявено допълнително, за да имат време зрителите да се придвижат до мястото на събитието, съобщиха от общинската администрация.
Очаква се днес на Панаира да присъства министърът на земеделието и храните Кирил Вътев. Предвидено е той да посети базара и да се срещне с ръководството на Община Разград.
За днес е предвидено подписването на Споразумението за партньорство и сътрудничество между Община Разград и Община Авджълар, тъй като срокът на предходния документ от същия характер изтича през тази година, посочват от общинската администрация. 
В 17:30 ч. на площад „Независимост” започва забавното състезание-щафета „Да правим таратор, а не терор!“. Ако не вали, дефилето на участващите във вечерния концерт състави ще тръгне в 20:00 ч., а в концерта половин час по-късно ще участват два турски състава - от Авджълар и Бурса, както и формация от Колумбия и Детски танцов състав “Капанче“ към Народно читалище “Напредък 1901“.