Вероника Тодорова, Веско Ешкенази, Нина Николина и Плевенската филхармония са сред изпълнителите, които ще се качат на сцената край реката в троянското село Дебнево по време на петото издание на международния фестивал на музиката и изкуствата Jam on the River. За поредна година той се организира на местността „Лъка“ –  на 4 и 5 август.
Освен участник, Вероника Тодорова е и основател на фестивала. „Хората ще могат да се насладят на много интересни, разнообразни и пъстри музикални концерти пред магичната сцена на Троянския балкан“ каза тя пред БТА. 
Първия фестивален ден ще открият  Вероника Тодорова – акордеон, Станислав Георгиев – контрабас, и Стефан Тодоров – ударни, и със специален гост Кристофър Херман – виолончело. След това вечерта ще продължи с гостуващата за пръв път в България група EJO – Ethno Jazz Orchestra (Сърбия). 
Финал на вечерта ще дадат с концерта „Класика и традиция“ Нина Николина и Калин Вельов с Плевенската филхармония, диригент е Георги Милтиядов.
На 5 август фестивалът продължава с Минко Ламбов Point of View Project: Минко Ламбов – пиано, клавишни, AnaBella – вокал, Венцислав Благоев – тромпет, Ивайло Звездомиров – бас, Цветан Георгиев – барабани,  Цветан Недялков – китара.
След това е традиционният Jam band, на който изпълнителите се събират на една сцена и импровизират пред публиката.
Международният фестивал на музиката и изкуствата ще завърши с „В света на музиката“ с Веско Ешкенази – цигулка, Вероника Тодорова – акордеон, и Плевенската филхармония с диригент Георги Милтиядов.
„Това е голяма гордост и радост за мен, защото този проект ми е много на сърце. Развиваме се стремглаво за последните пет години. Миналата година се радвахме на повече от 5000 души в рамките на двудневния фестивал. Тази година ще бъде наистина приказно. Само си представяте поляната, балите, реката е до нас и Филхармонията свири от Токата и фуга, Бах през Моцарт, Вивалди та чак до "Бохемска рапсодия" на "Куин" и Майкъл Джексън“, каза още Вероника Тодорова. Тя добави, че входът е свободен, за да могат най-много хора да се докоснат до магията на музиката. „Ние, музикантите, правим и би трябвало да правим всичко за изкуството и за публиката - това е много, много истинска любов“, каза още тя.