Директорът „Разпространение на съдържание и нови платформи“ на „Нова броудкастинг груп“ поема и функциите на директор „Дистрибуция“ в „Юнайтед медия“, съобщават от компанията.
Павел Благов има диплома по туризъм и международен бизнес и предприемачество от Икономическия университет във Варна. Той има професионален опит в мултинационални компании. През последните осем години отговаря за разпространението на телевизионните канали в „Нова броудкастинг груп“, а новата си позиция ще заеме от 1 август.
„Промяната е неизменна в живота, а с положителната промяна почти винаги идва и по-голяма отговорност. Новата позиция е едновременно чест и отговорност за мен. С нетърпение очаквам да работя с колеги от цяла Югоизточна Европа и да обменяме идеи и опит“, коментира Благов.
„Повишаването на утвърдени професионалисти с дългогодишен опит е от жизненоважно значение за развитието и укрепването на позициите на компанията“, коментира главният изпълнителен директор на „Юнайтед медия“ Александра Суботич. Досегашният директор „Дистрибуция“ Сърджан Йованович ще изпълнява нова роля – на продуктов мениджър.  / ГН