Bulgarian Cartrader се завръща в София за първия си самостоятелен концерт. Събитието е на 11 ноември в Sofia Live Club и с него завършва европейското турне на артиста, съобщават организаторите.
Артистът, чието истинско име е Даниел Стоянов, гостува на третото издание на Sofia Live Festival, а предстоящото гостуване бележи една година от издаването на дебютния му албум Motor Songs.
„За този специален повод Bulgarian Cartrader ни е подготвил концерт изпълнен с изключително позитивна енергия, истинско празнично настроение и незабравимо изживяване. Самият той признава, че с нетърпение очаква да отпразнува този специален ден заедно с феновете си в България“, разказват организаторите.
По думите им родните ценители на хубавата музика, ще имат възможност да се насладят на блестящия талант и уникалното творчество на Bulgarian Cartrader, който отново ще заплени сцената, но в по интимна обстановка.
Malky е бившата група на Стоянов, което е позната на европейската музикална сцена. Даниел Стоянов живее в Германия повече от 20 години. Свирил и работил е като музикант и автор на песни за Solomun, рапъра Casper и берлинската институция Seeed. Многократно е излизал и на една сцена с германската звезда Ксавие Найду.
/ДД