До 4 юли се удължава срокът на временната организация на движението, въведена в участъци на улица “Генерал Радецки” в Казанлък, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Промените важат в часовете от 8:00 до 17:00 часа. 
Забраната за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства ще важи в участъка на улицата от кръстовището с улица “Тюлбенска” до кръстовището с улицата от западната страна на Многопрофилната болница за активно лечение “Д-р Христо Стамболски”. В сила остава въведеният временен режим на движение по обходни улици към съществуващата пътна мрежа в града. 
Пътуващите по градска линия 1 ще могат да използват близките до улица генерал “Радецки” спирки на булевардите “Никола Петков” и “Княз Александър Батемберг” и на улица “Любомир Кабакчиев”, посочват още от администрацията. 
Както БТА съобщи, промените в организацията на движението в района се налагат поради подмяна на водопроводна мрежа по проект на “Водоснабдяване и канализация” (ВиК) ЕООД – Стара Загора. На места в Казанлък започна и възстановяване на пътните настилки след проекта на ВиК.