"Диана експрес" събраха хиляди на централния площад в Ямбол тази вечер. Концертът на любимата на поколения българи група е по повод празника на града - Свети Дух, който тази година е на 5 юни.
"Драги приятели, искам да ви кажа, че това не е концертът на "Диана Експрес", това е вашият концерт", обърна се препълнения с хора площад обявеният за най-добър композитор на филмова музика за 20-и век Митко Щерев, който е роден в Ямбол. Първия концерт на групата е в зала "Диана" в родния му град, припомни той. 
На сцената се заедно с него се качиха Илия Ангелов – вокал и китара, Живко Топалов – бас китара и вокал, Бисер Йосифов – ударни и Атанас Копчев – китара. Музикантите изпълниха едни от емблематичните си песни - "Признание", "Северина", "Есен", "Влюбено сърце", "Две праскови и две череши".
По време на концерта Митко Щерев слезе при публиката и подари на случайно избран човек диск със златните хитове на легендарната българска група. "Страхотни сте, никога няма да забравя този концерт. Все пак това е моят роден град. Нека от днес нататък вашето утре да бъде само хубаво", каза още той, преди групата да закрие концерта с хита "Утре". Публиката обаче извика музикантите на бис и те изпълниха още една песен - "Блус за двама".