Ако флиртуваш с някого, но в същото време това е виртуално, дали се брои за изневяра? Въпросът е много спорен.
Анонимна анкета показва, че 30% от мъжете във Великобритания, които са хванати във виртуална изневяра, се чувстват безпричинно наказани от съпругата си.
Според 20% емоционалното състояние на човек и ангажираният му ум с друг обект на неговите желания категорично се брои за изневяра.
43% от анкетираните смятат, че онлайн връзката е изневяра, ако се развие и се стигне до физически контакт.
За да бъде преодолян моментът с паралелните интернет взаимоотношения, експертите препоръчват промяна в дневния график, опит за разговори със семеен терапевт, повече семейни пътувания (дори от време на време без деца), повече спокойни обсъждания и интимни вечери.
Наскоро друго проучване показа кои са първенците по изневеряване сред европейските мъже.
Оказва се, че най-големи мачовци са французите и италианците, като 55% от господата, родом от Франция и Италия, споделят интимните си фантазии с повече от една жена.
За сметка на тях британските мъже поощрително могат да се потупат по гърба, защото само 42% от тях признават за отношения с чужди жени.
Според резултатите от проучването британските ценности за честна игра и лоялност са валидни за всеки аспект от взаимоотношенията им с хората, независимо дали става дума за бизнеса или за личния живот