“Има пари за всичко, ако се харчат правилно. Свръхконцентрацията не е добра дори и за София. Трябва ни България, която се развива на една скорост, а не се дели на Северна и Южна, както беше доскоро. Ние сме длъжници на хората тук, защото са били забравени дълги години”, заяви водачът на листата на “Продължаваме Промяната - Демократична България” в 19 МИР Русе Мартин Димитров.

Той добави, че е впечатлен от това, което е видял по време на обиколките си в областта. “Посетихме наистина много градове и села. Регионът е много красив и важен за България. Поел съм ангажимент към русенци и ще направя нужното и възможното за развитието на района. Хората осъзнават, че служебното правителство се превръща в опасност за държавата. Хората виждат в ПП-ДБ най-големия шанс да има редовно правителство. Усещат, че за другите това не е истинска цел. Заради това искаме да победим с разлика”, каза Димитров.

Икономистът заяви, че в своите 12 години управление ГЕРБ се е провалил в някои много важни неша, като например влизането в Шенген. “Шенген за Русенска област има двоен и троен ефект. Не само защото ще изчезне опашката от камиони, а защото ще дойдат много инвеститори. Много повече, отколкото тези, които си отиват. Редовно правителство ще вкара България в Шенген още тази година. Но редовно правителство без санкциии “Магнитски”, правителство с международна подкрепа, правителство, което говори с Европейската комисия”, обясни Димитров.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Парламентарни избори 2023