С концерт на 18 март от 19:30ч. във Велико Търново стартира национално 9 месечно турне на Румънеца и Енчев и цирк Иванов. Популярните изпълнители се заканват да направят невиждано досега шоу и истинска забава за деца и възрастни. Рапърите ще изпеят най-популярните си парчета, като песините са специално подбрани, за да паснат на детската аудитория, а невероятните артисти на цирк Иванов обещават да превърнат Румънеца и Енчев в щрауси, както и да изненадат публиката с много смях и екзотични животни.

“Това не е просто концерт в цирк, това е съвместен спектакъл между две невероятни изкуства музикалното и цирковото, така че всички деца могат спокойно да доведат родителите си”, разказва Енчев. “Много си паснахме с африканския таралеж Тина. Тя е много секси, не ме занимава с глупости, не говори много – просто перфектаната жена”, добавя в типичния си шеговит стил румънеца.

Освен невероятните артисти и животни от цирк Иванов в шоуто ще участват талантливи деца от Търново, както и красивата певица Мариета. Концертът е със специален сценарий, костюми и мултимедия, както и послание насочено към децата и тържествен финал, в който всички деца, заедно с Румънеца и Енчев, ще закрият концерта с песен.

Турнето ще продължи до Коледа, когато артистите предвиждат заключителен спектакъл.