След като живущите по улица „Освобождение" в Павел баня внесоха подписка в Общинската администрация с настояване да бъдат премахнати сухите и опасни дървета по продължение на улицата им, община Павел баня реагира и предприе действия по обезопасяване на пространството. Това съобщава кметът Иса Бесоолу на официалната си фейсбук страница. Публикацията е в отговор на постове на граждани в социалните мрежи. 
На мястото на изсъхналите дървета ще бъде засадена нова растителност, уточнява Бесоолу. Започнаха и дейности по ремонт на цялото пространство, които и в момента са в ход, посочва още той. Предвижда се разширяване на пътното платно, а по тротоарите ще бъдат поставени нови плочки.
"Всичко, което правим, е с оглед облагородяване на града ни, като паралелно с това се вслушваме и в гласа на хората. В случая живущите по улица „Освобождение" бяха притеснени за безопасността си – своята и тази на децата и жилищата им, затова направиха нужното заедно да предотвратим евентуални инциденти", коментира кметът.