Иво Папазов-Ибряма ще има втори клубен концерт под шапката на Sofia Live Fest, след напълно разпродадения концерт и вълнуващата първа клубна среща на легендата и неговия сватбен оркестър „Тракия“ със софийската публика в края на февруари, съобщават организаторите на фестивала. Новата дата е 27 май, а мястото е същото - Sofia Live Club.
„Изключително развълнуваната публика и неспиращата вълна от суперлативи продължават и до днес да бележат този космически концерт на световно ниво. Множеството фенове, които не успяха да си закупят билет и да присъстват на това паметно събитие, ще имат втора възможност да видят и чуят световния музикант", коментират от Sofia Live Fest.
Както писа БТА, в годината на своя 70 годишен юбилей, освен международното признание от WOMEX (2022), което, виртуозът на кларинета получи, на 15-ти февруари тази година той бе отличен и с орден „Св. св. Кирил и Методий“ за приноса му към българската култура и за разпространението в цял свят на културните традиции на България.
/ДД