Втората премиера на старозагорския Драматичен театър „Гео Милев“ за 2023 година е на спектакъла „Френският квартал“ на драматурга Тенеси Уилямс.
Съвременният прочит на представлението е дело на режисьора Денислав Янев, сценографията и костюмите са дело на Илияна Кънчева, хореографията – на Неделя Ганчева, а музиката е на Николай Владимиров. 
В представлението се разглежда самотата на съвременния човек, както и пътят, който той извървява, за да разбере, че материалното не го прави доволен и щастлив. А точно обратното, той става все по-самотен.
В ролите се превъплъщават Галя Александрова, Мария Енева, Красимир Ненков, Тони Тончева, Цветомир Черкезов, Елена Азалова, Диана Найденова, Георги Ножделов, Сезер Сами, Георги Георгиев, Георги Райчев и Илчо Димитров.
Зрителите могат да се насладят на двете прeмиерни представления на 13 и 15 март от 19:00 часа на сцената на Културен център „Стара Загора“.
Както БТА писа това е и втората премиера на инициираната от културната институция по програмата “Младите в театъра”, която е насочена изцяло към дебютиращи творчески екипи на професионална сцена. Тя цели всяка година млади творци, току-що завършили, да имат възможност на професионална сцена да реализират свой проект. Идеята е екипът да бъде от млади хора с целия риск на това дали ще стане сполучливо или не.