Postmodern Jukebox идва отново в България. Турнето на американската формация на Скот Брадли ще мине през София на 20 октомври в зала 1 на НДК, съобщават организаторите от „Бг саунд стейдж“. 
По думите им, турнето Life In The Past Lane Tour е празненство на най-великите музикални жанрове на 20-и век, представени в разпознаваеми съвременни хитове, но пипнати с елегантната „винтидж” патина на Postmodern Jukebox. 
„Както винаги, Postmodetn Jukebox  ще избухнат на сцената в състав от най-добрите съвременни вокалисти, инструменталисти и степ танцьори и ще представят първокласно, стилно и запомнящо се музикално преживяване, каквото неведнъж са подарявали на заклетите си български фенове. Изненадващите специални гости - някои от най-големите звезди на формацията често се присъединяват към основния състав - гарантират, че всяка среща на живо с Postmodern е уникално и непредсказуемо музикално събитие", разказват организаторите.
„Времената се променят и тенденциите идват и си отиват, но както Jaguar XK-Е от 1961 година, така и класическите звуци от миналото се оценяват само с възрастта. Независимо дали сте любители на винила или на ТикТок модата, елате с нас на едно незабравимо пътешествие през 100 години вечна музика”, кани Скот Брадли своята публика.
„Историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ успех от първия запис през 2012 г. в малкия апартамент на техния създател и ментор Скот Брадли, пуснат в Ютюб, стига до над един милиард гледания към днешна дата, с над 5,8 милиона последователи, над 3 млн. фенове във Фейсбук и близо един милион в Спотифай. Хиляди напълно разпродадени зали и главоломно растящ брой фенове по цял свят, показват, че идеята да събереш в непрекъснато обновяваща се формация над 100 талантливи вокалисти, инструменталисти и танцьори, е напълно успешна", коментират от „Бг саунд стейдж“.
/ДД