Лекция на тема „Фотографията като инструмент за продажби“ на фотографа Стоянка Кънчева ще се състои в пространството за споделена работа Bazata в Казанлък, съобщават организаторите в официалната фейсбук страница на Bazata. Лекцията е безплатна за посетители и ще започне от 18:00 часа на 24 февруари. 
Присъстващите ще могат да научат повече за това как да се заснемат бижута, дрехи, козметика, ръчно изработени и други изделия с цел продажба, какво е необходимо за това като условия, техника и програми, както и кои са основните принципи в продуктовата фотография. 
Стоянка Кънчева се занимава с фотография от 2001 година. Специализира и практикува във Варна при известни имена в сферата, а през различни периоди се е занимавала със студийна, сватбена, събитийна и продуктова фотография. Всички желаещи да присъстват трябва да се запишат предварително, посочват още организаторите. 
Това е втората лекция, организирана от Bazata - първото споделено пространство за работа в града. Екипът планира и различни събития, насочени към жителите и гости на Казанлък. Ще бъдат организирани още дискусии на различни теми с гост лектори от различни сфери, чиято цел е обмяна на опит между различни специалисти и обогатяване на знанията.