Не съм виждал Людмил да бие децата. Но съм чувал, че Радостина е била проститутка в Плевен. Имал съм работа с нея. Това каза пред камерата на „Съдебен спор“ съсед на Людмил Георгиев, който е обвинен от бившата си съпруга Радостина Асенова, че е блудствал с 9-годишната им дъщеря.
„Каква „работа“?, полюбопитства репортерът.

„Секс. По бързата процедура. Аз отидох при нея. Това се случи през май миналата година. Тя още живееше с Людмил. Комшии сме, един плет ни дели. Отидох при нея направо да си поискам. 20 кинта и това е. Толкова й дадох, толкова ми взе“, разказа мъжът.

„Людмил дали го знае?“, попита пак репортерът на „Съдебен спор“.

„Мисля, че го знае. Пък и то се случи само един единствен път“, заяви съседът.

Вчера стана ясно, че в село Сланотрън, Видин, две деца живеят под кръстосания огън на родителите си, които се псуват и си налитат на бой. 9-годишно момиче твърди, че баща й е блудствал с нея два пъти, заради което е изведена в социален дом. В същото време брат й живее под един покрив с бащата.

В съдебната зала майката Радостина заяви, че въпросният „свидетел“ бил работник на бившия й съпруг с надница от 5 лева. „Той е зависим от него, не смее да гъкне против него“, заяви младата жена.

Колега на Людмил пък каза, че Радостина е искала 50 000 лева от бащата на децата си. „Изнудваше го“, каза мъжът.

Пред камерата Людмил набра по телефона дъщеря си и я попита кой я кара да говори срещу него. „Баба и мама“, отговори момиченцето.