Още в първия сезон на най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ зрителите си пожелаха да видят неповторимите водещи Зуека и Рачков в ролята на дует „Ритон“. Сега двамата са готови да задоволят любопитството на феновете и в понеделник вечер ще ги видим в изпълнение на емблематичен хит на култовия дует. Сред предположенията на феновете бяха Дони и Момчил, братя Аргирови, Ангел и Моисей, а Рафи изяви желание да ги види като Milli Vanilli. Всички даваха своето мнение на Facebook страницата на шоуто - https://www.facebook.com/2kapki.voda
Зуека и Рачков обръснаха косите си, за да станат като две капки вода за I’m Too Sexy в първия сезон, а сега някой ще трябва да се престраши да изиграе една от най-сексапилните дами на българската естрада – Катя. Кой от двамата ще влезе в нейната роля, а кой ще бъде Здравко, ще видим утре от 20.00 часа по Нова.
Тогава ще станем свидетели и на още звездни преобразявания. Иво Танев ще бъде Звезди, Къци – Лили Иванова, Неве – Roxette, Мая – Криско, Стефания - Ваня Костова, , Деян - Тhe Prodigy, Павел – Duffy, Нети - Michael Jackson.
Много шоу и забавление – утре в „Като две капки вода“ от 20.00 часа по Нова.