Столичната община обяви дни на отворените врати по повод на изложба „Етюдите на София“, съобщиха от пресцентъра на общината. Днес и в неделя вратите на административната сграда ще бъдат отворени за посетители от 10.00 часа до 14.00 часа.   
Специална селекция със 160 авторски фотографии на Иван Шишиев гостува в сградата на Столичната община на ул. „Московска“ №33, Кадрите показват архитектурни забележителности на София, моменти от ежедневието й, спецификата на градската среда. 
Фотографиите са разположени във входа на сградата, на партера, в деловодството за обслужване на граждани и на първи, втори и трети етаж. Нейният автор – богословът и фотограф Иван Шишиев, ще разкаже интересни истории от работата си на хроникьор на мигове от живота в откритите пространства на столицата.
Изложбата ще остане в сградата на Общината до септември 2023 г. 
Във връзка с 25 години от пускането на първия участък на метрото в София, Столичната община организира и изложба, посветена на годишнината, която е разположена на връзката между метростанциите „Софийски университет“ и „Орлов мост“.