Орязаната от ръководството част от предаването "Лице в лице" по bTV ще бъде запълнена от турския сериал "Времето лети". Поредицата цели два сезона беше излъчвана в праймтайма, но от 17 март вече ще се излъчва в късния следобед, съобщиха от пиар отдела на телевизията.
Официалната причина за промяната е заради обновената концепция на предаването "Лице в лице". Както БЛИЦ съобщи, водещ на предаването от 17 март ще е само Цветанка Ризова. Всеки ден от 18.30 ч. тя ще задава директни въпроси, на които ще търси кратки и категорични отговори, като "да" и "не".

„Кратките, но силно информативни формати са основна характеристика на добрата съвременна журналистика. В края на седмичния ден зрителят има нужда от синтезиран начин за получаване на информация. Сутрешният блок през седмичните дни и публицистичните предавания през почивните дни са подходящи за провеждане на по-просторни интервюта и материали, но през деня зрителят има нужда от бърза, актуална и кратка информация", коментира Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт” в bTV Media Group.