Старши инспектор Найден Найденов е новият началник на полицейски участък – Лозница, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Разград Илияна Георгиева. 
Той е представен днес пред личния състав и пред кметовете на населени места в община Лозница от директора на дирекцията старши комисар Диян Минков и началника на Районното управление в Разград главен инспектор Станимир Станев.
Найден Найденов постъпва в системата на МВР през януари 2013 г. като разузнавач в сектор „Криминална полиция“ при РУ-Разград. Кариерата му до момента изцяло е преминала в Криминална полиция.
 Със заповед на главния секретар на МВР от 19 януари 2023 г. Найден Найденов е временно преназначен на ръководна длъжност „Началник на участък (ТП) - Лозница към Районно управление – Разград при ОДМВР-Разград”. 
Както БТА съобщи, Районното управление на полицията в Лозница се преобразува в полицейски участък през май 2022 г. Структурната промяна беше във връзка с реформите в сектор „Сигурност“ и предприетите мерки за оптимизиране на щатовете и структурите в системата на МВР и на основание заповед на министъра на вътрешните работи.