Ямболският драматичен театър „Невена Коканова“ представи първата си за тази година премиера – Шекспировата „Комедия от грешки“. Спектакълът обра аплодисментите в препълнената зрителна зала на Община Ямбол снощи.
Режисьор на постановката е Николай Кенаров, сценограф – Габриела Кърджилова, музиката е на Генадий Иванов. Участват актьорите Галина Иванова, Мария Панайотова, Цветелина Кънева, Капка Валентинова, Георги Караиванов, Кристиян Негалов, Димитър Димитров и Волен Митев.
Както писа БТА, режисьорският поглед е да постави пиесата като обединение на младостта и опита, на сцената да излязат новите попълнения и доайените в театралната трупа. Според Николай Кенаров Шекспир винаги може да звучи актуално, зависи от нагласата, с която подхождаме. 
Спектакълът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ по „Програма за възстановяване и развитие на държавни, регионални и общински културни институции“. Сред гостите на премиерата бе и генералният директор на Българската телеграфна агенция (БТА) Кирил Вълчев. 
На 1 февруари „Комедия от грешки“ на ямболския драматичен театър ще гастролира на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев“ в София.