Номинираното за "Грами" диджей и продуцентско дуо Camelphat идва за първи път у нас, заедно с Кевин дьо Врис - за Solar Sofia. Събитието е на 10 февруари в "Арена София", съобщават организаторите от "Ялта клуб".
Те припомнят, че Дейв Уилън и Майк ди Скала, по-известни като Camelphat, стигнаха върха на денс сцената след международния хит Cola през 2017 г. Парчето зае първо място в класацията за клубни песни на "Билборд" в САЩ и получи номинация на 60-ите годишни награди "Грами". Следват още хитови сингли като Panic Room от 2018 г., съвместен проект с Au/Ra - Breathe, Be Someone с Джейк Бъг. В дебютния им албум Dark Matter, достигнал "Сребърен сертификат" за продажби, участват имена от електронната музика като Кристоф, ArtBat и Ali Love.
"Момчетата от Camelphat не намаляват темпото, а новаторското им звучене се развиваше с пълна сила и в наситения летен график през последните месеци. Той включваше участия като хедлайнери на фестивали от ранга на Glastonbury и  Lost & Found, пребиваването им като резиденти в Лас Вегас и най-вече - преместването на резиденцията им от Hï Ibiza, където създаваха истински фурор през последните клубни сезони, в Ushuaïa – клуба, в който бяха хедлайнери всеки вторник на открито", разказват от "Ялта клуб".
По думите им, заедно с тях, на специално изградената сцена в "Арена София", ще се качи и един от талантите в лейбъла Afterlife на Tale of Us. Първият рилийз на Кевин дьо Врис е през 2015 г.
"Музиката му разгръща звуковите системи до краен предел, като едновременно черпи от силата на техното и еуфорията на транса по уникален за него начин. Дьо Врис се превърна в утвърден любимец на верните фенове на Afterlife и в жизненоважен изпълнител с многобройни участия и  принос към лейбъла", разказват от "Ялта клуб".
/ДД