Деяна Вълчева е избрана за управител на вестник "Знаме" в Търговище. Тя заемаше поста и до момента, като бе единственият кандидат, подал документи за участие в конкурса, обявен от Община Търговище, съобщиха от пресслужбата на кмета Дарин Димитров.
Пред комисия от общински съветници и експерти от администрацията, на 25 ноември Вълчева представи концепцията си за развитие на общинския вестник "Знаме" през следващите четири години. 
Деяна Вълчева е начело на "Знаме" ЕООД от 2016 година, а преди това е дългогодишен журналист и редактор във вестника. При встъпването ѝ в длъжност тогава, Общинският съвет отпусна временна финансова помощ от 35 000 лв., за да се предотврати евентуална несъстоятелност на изданието с вече 63-годишна история.
Към момента главницата по заема е възстановена в общинския бюджет. Въпреки минималната печалба, която реализира, дружеството успява да разплаща текущите си задължения към доставчиците.
Както БТА съобщи, Община Търговище обяви конкурс за управител на едноличното търговско дружество, което издава вестник „Знаме“ в началото на октомври. Кандидатите трябваше да имат завършена образователна степен "бакалавър" или по-висока, както и поне пет години професионален опит. Конкурсът е в три етапа: допускане по документи; изготвяне на програма за управление в следващите четири години и събеседване с кандидатите.