Съвместно с „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) - Стара Загора Община Павел баня започва подмяна на водопровода по ул. “Бенковски” в града. Това съобщава кметът Иса Бесоолу в официалната си фейсбук страница. 
В трасето са включени и 12 сградни отклонения. От ВиК-Стара Загора информират, че ще има нарушения на водоснабдяването, като на сайта на дружеството всеки може да се информира за графика. 
Възможни са и инцидентни спирания на водата в зависимост от ремонтните дейности, посочва още Бесоолу. Той отбелязва още, че започва и подготовката за асфалтиране през идната година на още улици в града.
Както БТА съобщи, Община Павел баня ще получи средства за водоснабдяване и канализация по Националния план за възстановяване и развитие. Ще бъдат отпуснати 25 милиона лева за изграждане, доизграждане и реконструкция на водоснабдителни канализационни системи, включително и пречиствателни станции за отпадъчни води. „С екипа ми сме разработили проекти за подновяване на 46 км водопроводна мрежа и сме в готовност да ги реализираме”, коментира кметът на Павел баня Иса Бесоолу. По думите му ВиК инфраструктурата е една от най-нуждаещите се от подобрение и доизграждане, не само в община Павел баня, а в голяма част от населените места в страната.