Екшън между група мъже с два джипа се е разиграл минути преди 12 ч днес в центъра на Варна , съобщават очевидци пред intrigi.bg. Колите спрели на ул.“Марин Дринов“, до Медицинския университет, слезли и извадили едни срещу други ножове и пистолети, като в позабравените бандитски времена от зората на демокрацията.
До стрелба не се е стигнало, но случаен минувач, който силно се разтревожил, подал сигнал до полицията. Позивната била приета на тел.112 в 12 без 10 ч. На място по най-бързия начин пристигнал екип на Второ РУП, но униформените не заварили никого. При инцидента няма пострадали, Спешна помощ не е викана на „Марин Дринов“. В момента полицията изяснява случая, казаха от пресцентъра на МВР – Варна.

По информация intrigi.bg. на двете групи мъже са били с „Фолксваген Туарег“ и джип „Ауди“. Сблъсъкът е бил между арменци, които пребивават във Варна за постоянно и се изживяват като гардове на известни групировки, и българи, упражняващи същата професия, научи. Причината за ваденето на ножовете и пистолетите била решаване по силов начин на интереси, най-вероятно икономически.