Чарли Шийн отказа пиенето. Актьорът, който беше уволнен от хитовия сериал "Двама мъже и половина" през 2010 г. заради невъздържаното си поведение, се записал на програма за детоксикация.

Причината е новият сериал с негово участие Anger Management, заради който той иска да остане съсредоточен, да са извлече финансова изгода. "За Чарли най-важни са доларите. Той знае, че ако е напълно съсредоточен и Anger Management продължава да се радва на голяма популярност, ще има голяма изгода за него. Поради това в последните две седмици Чарли напълно спря пиенето и се подложи на детоксикация. Гледа наистина сериозно на нещата", разкри запознат източник пред сайта RadarOnline.com.

Годеницата на 48-годишния актьор Брет Роси го подтикнала за решението му да започне да живее здравословно и е поела контрола върху финансите му. "Тя сложи край на фриволния начин, по който Чарли харчеше парите си и иска той да започне здравословен начин на живот. Чарли не е човек, който търпи да му се налагат, но е толкова влюбен в Брет, уважава я и знае, че тя му мисли само най-доброто", допълни източникът.