С настъпване на есенно-зимния сезон, всяко семейство се опитва да намери най-разумния и енергоефективен начин за отопление. Днес на пазара има много разнообразни модели конвекторни печки, климатици, радиатори и други уреди, които се използват за отопление. Нуждата от достатъчно бързо и качествено затопляне на помещенията, кара хората да сравняват и преценят различните възможности.

Конвектори Adax

Конвектори Adax са добро решение, защото са модерни, снабдени са с термостат и поддържат перфектната температура. Добрите и качествени уреди лесно могат да бъдат намерени онлайн, но за да изберете подходящ, трябва да научите подробности за вариантите.

Какви са предимствата на конвектори Adax?

В последните години много хора избират да преминат на такъв тип отопление, защото тези ел. уреди са изключително икономични и поддържат избраната температура, благодарение на модерните технологии. Конвекторите с електронни термостати са изключително прецизни и при достигане на зададената температура веднага се изключват, за да пестят електроенергия. 

Рядко се среща толкова качествен и добре конструиран уред като конвектора adax. При работа, той е напълно безшумен, това го различава значително от отоплителните уреди с вентилатор. За разлика от централното парно, конвекторът adax няма да изсуши въздуха и ще ви създаде една приятна жилищна среда, подходяща дори за най-малките. Дизайнът е красив и не представлява опасност, защото никоя част не се нагрява прекалено много. 

Какви са основните разлики между отделните моделите?

По-лесно ще изберете нов отоплителен уред, ако се запознаете с разликите между новите серии. От магазин Konvektori.org предлагат да обърнете внимание на следните детайли:

• серия NEO – ще ви допадне със своя красив дизайн и електронен термостат. Може да избирате между различни цветове и мощности на отопление. Лесно ще програмирате желаната температура с бутоните отстрани. При покупката се съобразете с квадратурата на помещението;

• серия NEO WiFi – конвектор adax, който може да се управлява дистанционно с помощта на мобилно приложение. Какво по-хубаво от това да се приберете и жилището ви вече да е топло. Избирате температурата и часа, в който да се включи уредът. Красив и естетичен дизайн, който подхожда на всякакъв интериор и се монтира лесно;

• adax Glamox – отличава се с прецизен термостат, алуминиев нискотемпературен нагревателен елемент и издължена стилна визия. Мястото от където излиза топлият въздух е насочено към помещението и първо затопля долната част от обема на стаята. Така уредът е максимално ефективен.

Инвестирайте в модерен норвежки конвектор и ще останете доволни. Онлайн ще откриете намаления и промоции, чрез които получавате перфектно качество на достъпна цена.