Започна асфалтирането на алеи във видински паркове и на улици в 17 населени места на Общината. Топлото време благоприятства полагането на нов асфалт на алеята в Крайдунавския парк, успоредна на променадата и река Дунав, видя репортер на БТА.
Предстои да бъдат асфалтирани алеи в участъка на парк „Рова“ от Общинския пазар до Регионалната здравна инспекция, както и алеи с обща дължина около 1500 кв. м в парк „Владикина бахча“.
Основен ремонт стартира и на тротоарите на централни улици в дунавския град - ул. „Цар Симеон Велики“ в участъка от ул. „Широка“ до ул. „Гео Милев“, ремонтни дейности ще се извършват в двора на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“, както и ще се асфалтират междублокови пространства в град Видин.
Общата стойност на ремонтните дейности е 576 000 лв., казаха за БТА от пресслужбата на кметството.
Започнаха ремонтите в село Буковец и предстои  асфалтирането на улици в 17 населени места на Община Видин, на обща стойност 360 000 лв. Ще се асфалтират улици в селата-Въртоп, Ивановци, Цар Симеоново, Синаговци, Търняне, Слана бара, Новоселци, Бела Рада, Войница, Рупци, Акациево, Генерал Мариново, Пешаково, Дружба, Каленик и в град Дунавци.