На всички, които гласуваха за „Има такъв народ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги. Това написа в официалния си профил във фейсбук лидерът на „Има такъв народ” (ИТН) Слави Трифонов. 
Най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек, е да му се довери. Доверието е безценен подарък, пише Трифонов. „Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие“, пише още лидерът на ИТН. 
„И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои“, завършва Слави Трифонов. 
Партия „Има такъв народ“ получава 3,83 % или 96 065 гласа на парламентарните избори на база на 100% обработени изборни протоколи по данни на Централната избирателна комисия към 15:00 часа днес. Според данните в парламента влизат седем политически формации – ГЕРБ-СДС, „Продължаваме Промяната“, „Движение за права и свободи – ДПС“, „Възраждане“, „БСП за България“, „Демократична България - обединение“ и „Български възход“.