Стенли представя най-доброто от музиката си на 13 октомври в зала 1 на НДК. Събитието е дълго чакано от феновете на експериментатора на българската алтернативна рок сцена и ще събере най-доброто от музиката му пред последните 40 години, коментират организаторите.
По думите им публиката ще чуе на живо превърналите се в легендарни във времето песни "Жулиета“, "Обсебен“, "Пътят към храма“, "Чужди тела“. На сцена с такъв мащаб Стенли ще изпълни за първи път и съвсем новите си парчета "Любовен експрес“, "Невинно сърце“ и "Електро“, които ще бъдат част от предстоящия му нов албум.

"Прекрасно е човек да прави това, което желае най-силно. Минавах през трънлив път, но не се отказах през всичките тези години, особено с музика, която не е комерсиална. Трябва да си боец, а последствията се определят от хората. Засега нещата издържат през годините", казва Стенли.

По-малко от месец преди концерта той прави премиерата на трети сингъл от предстоящия си албум "Електро“. "Любовен експрес" съчетава съвременна електро музика със звук от 80-те години. Автор на музиката е Стенли, по аранжимента работи заедно със Светлин Къслев, а текстът е на Людмила Сланева. Едновременно с песента излезе и видеото към нея, чийто режисьор е Тото Митовски.