Белослава обяви датите от финала на своето турне "Белослава - 22 години на сцена". Концертите започнаха през лятото и ще продължат до декември.
Певицата ще посети седем от най-големите български града - Пловдив (2 ноември), Стара Загора (3 ноември), Бургас (4 ноември), Варна (6 ноември), Велико Търново (12 ноември) и Русе (13 ноември). Финалът е на 6 декември в зала "България".
"Планираните концерти ще се проведат на най-големите оперни и театрални сцени в България и ще включват специално създадени сценография, осветление и мърчандайз. С националното си турне магнетичната певица и нейният бенд ни пренасят в дълбокия и красив свят на соул и джаз музиката", разказват от екипа на Белослава.

21 години след излизането на албума “Улици”, той ще бъде преиздаден на плоча.
Като част от музикалния и емоционален път на Белослава, предстои издаването на документална книга с фотографии от личния ѝ архив. Включени са истории, лично разказани от Белослава, както и интервюта с композиторите, музикантите и режисьорите, участвали в нейните записи, видеоклипове и концерти.
“Всички танцуващи почитатели и верни последователи на моята музика ще бъдат посрещнати от уникална мултимедия и диджей, който да настани публиката подобаващо", казва Белослава. За зимните концерти ще бъдат поканени и двама  певци и музиканти - Елена Кокорска и Александър Славчев. "С тях ни свързва дългогодишна работа на сцената. Предстои само огромна, безрезервна и безкрайна обич. Всичко е в чест на нейно величество музиката", казва още Белослава.